Samikset farkkupaidoissaan

Poikani on osoittanut jo pitkään selkeää kiinnostusta vaatteisiinsa. Tänään kun pikkutyyppi vaati itselleen farkkupaitaa, niin enhän minä voinut vastustaa kiusausta olla mätsäämättä meitä perjantain ja Lilyn farkkuviikon kunniaksi double denimiin! (Tämän hulvattoman läpän heitin jo aiemmin facebookissa, mutta nyt teinkin sen sitten ihan tarkoituksella ja oikeasti 😀 ).

20140117-133826.jpg

Äidin farkkupaita on Bikbokista ja poitsun H&M:ää. 

img_4289.jpg

Entä osaisiko joku kertoa, miten ihmeessä hiukseni ovat muuttuneet näin punertaviksi? Alan kyllä taas olla hyvinkin kampaajan penkkiin istahtamisen tarpeessa!

img_4317.jpg

Meillä on ollut tosi kiva päivä sisälläolosta ja suunnitelmien muutoksista huolimatta. Minun oli tarkoitus mennä aamulla luennolle (sitä kielitiedettä kylläkin, voi harmi… 😉 ) ja viedä poika päiväkotiin, mutta pelästyin hänen aamuöisiä yskänkohtauksiaan niin, että koin parhaaksi jäädä tänään kotosalle seuraamaan vointia. Onneksi vauhtia ja naurua on tuntunut riittävän, joten rajusta yskästä huolimatta ei täällä ihan kovin sairaita voida olla. Milloinkohan sitä kasvaa äitinä niin konkariksi, ettei pelästy heti pienistä?

Aurinkoista viikonloppua! <3

PS.

img_4287-002.jpg

Minua alkoi naurattaa tämä kuva ihan hirveästi. Pete katseli meitä kun yritin napata peilin kautta kuvat farkkupaidoistamme sellainen ”ootko ihan tosissas”-ilme kasvoillaan, ja tässä kuvassa vielä parta vinksin vonksin on tuo ilme juurikin sellainen annamunkaikkikestää. 😀 

Tällä hetkellä harmaaparta nukkuu pojan jaloissa parisängyssämme vartioimassa pienen unta. 

<3

Minä taas otan vielä yhden kupillisen kahvia.

Kommentit (4)
  1. Voi SNAUTSERI! Älykäs ja viisas otus. Ihana kuva. Rapsutukset hänelle 🙂
    Vieläkin ikävöin omaani vaikka luopumisesta jo
    jokunen vuosi.

    1. Annan rapsutuksia Petelle ja kerron terveisiä snautsereiden kaverilta! 🙂 Ovat kyllä aivan uskomattoman viisaita/hellyydenkipeitä ja seurallisia tapauksia. <3

  2. Hih, poika selvästi tiesi, että nyt on farkkuviikko! 😀

    1. Aivan selvästi hänkin oli farkkuviikossa mukana! 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *