Uusi banneri!

Jeejee! Ilman sinua olen lyijyä -blogin phocahispida teki sen taas, meinaan askarteli minulle uuden bannerin. Olen tosi tosi innoissani tästä uudesta bannerista, koska a) en osaisi itse tehdä sellaista, b) esitin vielä maailman epämääräisimmät ohjeet ja c) siinä on ”sanomalehtipohja”, kahvitahroja ja pinkkiä. Niin niin minun näköiseni, aika velho tuo phocahispida (vai kuulostaako ohjeet jotain sellasta öö no tyylikästä mutta kans vähän boheemia kovin selkeiltä?). Sama neitonen suunnitteli myös Kävikö pahasti? -kamppiksen logon ja taiteili myös Ella F:lle uuden bannerin (joka on muuten ihan sairaan hieno myös!). Olin hyvin kiintynyt myös vanhaan lyijykynää ruutupaperille fiiliksellä kyhättyyn banneriini, mutta nyt kaipasin keväistä ilmettä tänne blogiin. Väriä.

Lupasin palkaksi vähintään Fresitaa kun seuraavan kerran taas tapaamme, toivottavasti kouluhommat ja remonttipölyt karistaneina rentoutuneina kesälomalaisina. 

Kommentit (4)
  1. Tosi kiva banneri! Kyllä toiset vaan osaa. 🙂 Mä oon just tässä itse miettinyt ja tuskaillut, että pitäs vaihtaa banneri, mutta en vaan oo saanut mitään loistoideaa. Ehkä Phocahispidan pitäskin oikeesti pistää liikeidea muhimaan, meitä on varmaan muitakin… 😉

  2. Toi on niin siisti!! Phocahispida on ihan huippu 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *