Kotimatkalla

Odotellaan pääsyä lennolle Marseillesta Dubliniin. Kaikilla ranskiksilla on hiking bootsit jalassa?!  No olihan tuolla Etelä-Ranskassa tosi lämmin, yli 30 astetta, mutta ei siellä Dublinissakaan kylmä tule (ehkä?). Toisaalta siitä on kyllä niin kauan aikaa kun olen viimeksi ollut samanlaisissa helteissä et ehkä se 20 astetta tuntuukin kylmältä tän jälkeen. Tai ehkä nää on perheineen menossa vaeltamaan, mistäs minä sen tiedän. Pisti vaan silmään siinä kentällä konetta odotaessa.

Kentällä odottelusta tuli mieleen, että olipas taas kokemus. Oltiin kentällä aivan liian aikaisin ja siinä aika monta tuntia sai odotella. Lapset ensin aloitti kitisemällä et kuin kauan pitää odottaa ja milloin se kone lähtee. Siis ihan normaalia lapsiperheen odotusta.. No sitten seuraavaksi turvatarkastuksen jälkeen alkoi riekkuminen, siis sellainen ihan päätön riehuminen missä ei näin aikuisen silmään ollu mitään järkeä ja lähinnä kävi mielessä et kohta jotain sattuu vielä. Sain ne vikurit aisoihin, pienen tiukkaäänisen puhutteluun jälkeen. No okei, saattoi olla myös uhkailua mukana, vuoden äiti -palkinnot mennee toiseen osoitteeseen… Viimeinen odottelupätkä oli sitten koneeseen nousua odotellessa kun meidät kaikki matkustajat oli kuin lauma pässejä tungettu pieneen, kuumaan odotustilaan. Muistinko mainita muuten et lento oli kivasti reilun tunnin myöhässä et tuli sitten senkin takia lisäodottelua! No jokatapauksessa, siinä sitten oltiin kaikki kuin sillit suolassa ja odoteltiin kun porukkaa pukkaa lisää yhä pienemmäksi käyvään tilaan. Siinä meidän lähettyvillä oli muutama lapsiperhe ja olipas kuulkaa virkistävää nähdä kun muiden lapset riehuu ja kiljuu kun omat istuvat vieressä kuin pikku enkelit. Kerrankin. Smug alert! 8-vuotias sanoi sitä menoa katsellessaan, että tämähän on kuin  elokuvaa katselisi… Ilmeisesti hyvää viihdettä! Sanoin lapsille, että onpa virkistävää kun te ette tällä kertaa riehu ja voidaan tässä yhdessä jutustella.

No nyt onkin enää vajaa pari tuntia lentoa jäljellä. Voin sanoa, ettei tarvii yhtäkään lentokenttää nähdä vähään aikaan. Vaikka kuinka rakastan matkustelua niin on nää lentokentät kyllä niin uuvuttavia! Siis lasten kanssa. Yksin mennessä ei niinkään kun voi rauhassa lukea kirjaa ja chillaa. 

puheenaiheet hopsoa ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *