Mietteitä kokousmaratonilta

Vietin viime viikolla kaksi päivää kokoushuoneeseen lukittuna. Tai siltä se ainakin tuntui. Aamusta iltaan samojen naamojen kanssa, saman projektin pyörittämistä. Vielä kun kaikki osa-alueet eivät omaan työhön liity, sitä ehtii tekemään monenmoisia huomioita. Yleensä mun kokoukset on Skypen kautta eikä niinkään kasvokkain, niin tällä kertaa tulikin pistettyä merkille erinäisiä asioita. Kuten…

Oletteko huomanneet, että miesten toimistopukeutuminen on melko, noh, rajoitettua. Tai ainakin täällä. Se on se puku, tai vähintäänkin puvun housut ja kauluspaita. Yleensä musta, harmaa tai tummansininen puku ja siihen liitettynä perusvärinen (vaalea, tummansininen tms) kauluspaita. Joskus joku villiintyy ja kaivaa vähän värikkäämmän paidan vaatekaapin uumenista. Miten miehet sitten tuovat omaa persoonaansa pukeutumisen kautta esiin? Mikä on se millä voi erottautua massasta? No SUKAT! Löytyi kuulkaa jos jonkulaista väriä ja kuosia. Oli terrakotan väriset sukat yhdistetty tummansiniseen pukuun, tummansiniset sukat isoilla valkoisilla palloilla tummanharmaan puvun kanssa ja joku mielenkiintoisen näköinen kuviosukka mustan puvun kaverina.

Tuli siinä kokouksessa istuessa mieleen, että kyllästyyköhän miehet ikinä siihen iänikuiseen pukuun. Vai onko se vaan hameväen ongelmia kriiseillä työvaatteista (tai vaatteista ylipäätään)? Koitan aina vaateostoksia tehdessä löytää sellaisia vaatteita, joita voin yhdistellä sekä työ-, että vapaa-ajan pukeutumisessa. Noita rytkyjä löytyy kaapista vaikka lampaat söisi (kuten rakas äitini teini-ikäiselle tyttärelleen aina maanitteli), niin mielellään tietenkin ostaa monikäyttöisiä vaatteita. Se myös antaa enemmän yhdistelymahdollisuuksia, mutta kyllä mulla ainakin siitä huolimatta tulee tasaisin väliajoin kriisi kun kaikki vaatekappaleet tuntuu olleen päällä vähintään jokatoinen päivä. Eikö olisi jotain muuta välillä?! Naisena mulla on kuitenkin mahdollisuus käyttää housuja, hameita, mekkoja tai vaikka niitä jumpsuiteja ken niistä tykkää! Tai voin valita käytänkö korkkareita vai matalia kenkiä. Jos pitäis esimerkiksi housupuvussa viipottaa jokaikinen päivä niin kyllä itku tulis. Tai ehkä se olisikin helpotus?

Joo, että sellainen oli meikäläisen viime viikon kokoustamisen saldo. Erittäin tuottelias siis 🙂

 

puheenaiheet hopsoa tyo trendit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *