Alkufiiliksiä Ausseista

 

Tätä olen kaivannut paljon, rantoja! Voisin istua koko päivän rannalla ja vain katsella merta ja muiden menoa. En malta odottaa, että tulee kesä ja voimme mennä uimaankin. Sanoin aikaisemmin jo miehelleni, että minä ja lapset pistetään teltta pystyyn rannalle ja ollaan siellä koko kesä. Luulen että Archer ei pistäisi vastaan, sen verran oli pieni mies innoissaan aalloista. Kuvat on toiselta päivältä täällä, kun käyntiin ekan kerran rannalla. Pienen alkuhämmennyksen ja totuttelun jälkeen juostiin jo kovaa joka paikkaan.

Alku Ausseissa on siis lähtenyt ihan mukavasti käyntiin. Olen huomannut itsessäni pientä koti-ikävää, minkä ounastelinkin iskevän. Muutama viikko eteenpäin ja eiköhän se tästä. Archer on sopeutunut uuteen kotiin, ja mieheni perheeseen ollaan tehty tuttavuutta. Aadalla nyt ei paljon sopeutumista tarvita, kunhan tulee maitoa ja rakkautta niin se riittää. Tutut rutiinit alkaa löytyä ja laukutkin on jo tyhjänä. Tavarat on aikalailla löytänyt paikkansa ja pieniä juttuja lisäilen meidän huoneeseen. Asumme tällä hetkellä siis mieheni äidin luona. Tarkoitus olisi kuitenkin jossain vaiheessa muuttaa omaan kämppään. Mitä vuokralla asumiseen ja miten se eroaa Suomen ja Aussien välillä on aika suuri. Täällä on todella paljon omakotitaloja vuokralla ja moni ei edes osta omakotitaloa elämänsä aikana.

Lennot meillä meni suht hyvin. Ensimmäisellä lennolla Dohaan koneessa ei ollut paljon matkustajia, joten Archerilla oli tilaa touhuta ja nukkua. Toinen lento taas oli aikalailla kauhua. Meillä oli neljän tunnin vaihto, jonka aikana Archer tuli jo aika väsyneeksi ja toisella lennolla pieni mies oli niin yliväsynyt että se ei ollut muuta kuin huutoa ja itkua. Loppujen lopuksi Archer onneksi nukahti ja nukkui hyvät unet. Lentoemännät oli aivan ihania meitä kohtaan. Archer sai katsella heidän puuhasteluja ja ei saatu juurikaan paheksuvia katseita keneltäkään koneessa. Vitsailtiin kyllä miehen kanssa, että seuraavan kerran kun mennään Suomeen niin otetaan laiva.

Harmittelin aikaisemmin, kuinka täällä tulee talvi kun muutetaan, mutta en harmittele enää. Muutamana päivänä on ollut noin 25 astetta lämmintä ja voi luoja kuinka kuumalta jo tuo tuntuu. Lapsetkin saavat hyvin totutella lämpöiseen ja kuinka aurinko lämmittää aivan eri tavalla kuin Suomessa. Parasta Aussi talvessa on se että ei tarvitse pukea miljoonaa kerrastoa päälle. Lapsille voi heittää hupparin päälle ja menoks, ah kuinka ihanaa! Tällaisia alkufiiliksiä täältä.

 

-Eveliina

SOME

**

FACEBOOK / BLOGLOVIN / INSTAGRAM

 

Kommentit (2)
  1. Oi vitsi, Australia. <3 Tseppiä uusiin muutoksiin, kaikki menee varmasti hyvin. 🙂

    1. Kiitos! 🙂 Juuri näin uskonkin, alku vaan ottaa oman aikansa.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *