Mites taas kävikään

Tein itselleni lupauksen, että karsin makean syöntiä. Noh, nyt kun olemme olleet lomalla voin sanoa että lipsuttu on. Tietenkään se ei yllätä, koska tälle suulle makea maistuu. Koska kuitenkin olen sen lupauksen tehnyt ja todellakin muutoksia haluan, ei homma ole ihan täysin käsistä lähtänyt. Kaikki syyt mitä itselleni olen antanut ovat tottakai tekosyitä, mutta välillä mikä sen stressilevelin saa alas nopeasti on se pieni herkku. Ensi viikolla otan suuren ryhtiliikkeen. Olen etsinyt hyviä ja terveellisiä reseptejä, joista kuitenkin kaikki talon väki tykkäisi. Saas nähdä miten kasvikset uppoavat miespuolisille.

 

aamupala2.jpg

 

Olen tällä reisulla silti syönyt terveellisestikkin, esimerkkinä nämä kuvat. Aamupaloihin olen panostanut, koska päivisin olemme urheilleet paljon. Sitä on jotenkin aivan eri ihminen kun on syönyt hyvän aamupalan. Itselle ainakin tulee myös jo hyvä mieli siitä kun jaksaa aina välillä panostaa. Siitä aamupalasta se pieni alamäki kontrollin suhteen aina on sitten alkanutkin. Onneksi mieheni on tukenani ja muistuttaa minua niinä hetkinä kun haluan vaan rynnätä makean luo ja ahmia kaikki kerralla. 😀

 

aamupala.jpg

 

Latasin muutama vuosi sitten Heia Heia nimisen sovelluksen, mutta silloin käyttö jäi tosi vähäiselle. Päätin ottaa sovelluksen uudelleen käyttöön pienenä motivaattorina. Jälkeenpäin on kiva katsoa kuinka paljon on harrastanut ja mitä liikuntaa. Sovelluksessa voi myös aloittaa erilaisia ohjelmia. Yksi niistä on veden juonti. Olen todella huono juomaan vettä, mikä tietysti ei ole hyvä asia. Kaikki olemme varmasti kuulleet kuinka paljon vettä pitäisi juoda. Minun on jopa täytynyt turvautua sovellukseen, jotta muistaisin sitä juoda. Tällainen aloitus oli minun kunnianhimoisessa muutoksessa. Ja on se edelleen. Luulen että jokaisen pitää vähän lipsua, eikä olla niin ehdottomia.

 

-Eveliina

 

Kommentit (2)
  1. ”Luulen että jokaisen pitää vähän lipsua, eikä olla niin ehdottomia.” Tosi hyvin sanottu, oon samaa mieltä. 🙂 Tsemppiä muutoksiin!

    1. Kiitos!! Jep, hommasta jäisi helposti se hauskuus ja hyvä fiilis pois jos ei salli herkkuja silloin tällöin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *