Rento viikonloppu takana

järvimaisema

vauvan vaatteita

Viikonloppua on tullut vietettyä rauhallisesti ja ei niin rauhallisesti. Rennolla fiiliksellä on menty isompia asioita suunnittelematta. Lauantaina oli tarkoitus viettää aikaa ulkona pihatöissä ja vaan keväästä nauttiessa, mutta tuo kevät ei nyt ole oikein tullut vielä ollakseen. Aamupäivä näytti hyvältä, mutta päivällä alkoi rakeiden ja rännän sekoitusta tulemaan taivaalta. Siinä meni sekin tekosyy olla lukematta tulevan viikon esivalintakokeisiin, joihin on todellakin vielä lukemista. Kun on lapsi ja käy vielä töissä niin aika on todella rajallinen lukemiselle. Kun siihen on mahdollisuus se on yritettävä käyttää tehokkaasti. Iltapäivästä saimme vielä isomummon kylään moikkaamaan pikkumiehiä.

Milo on todellakin pitänyt huolen ettei sohvilla löhötä. Joko on sukat ja kengät suussa tai sitten Archerin lelut. Sisäsiisteys ei ole vielä tuttu asia ja aamulla saakin katsoa mihin sitä astuu. Eihän tietysti noin pieneltä voi vielä olettaa pidättävänsä koko yötä. Onneksi päivisin on jo huomattu pientä kehitystä. On ihana katsoa kuinka toinen nauttii luonnossa ja lumen kanssa leikkimisestä. Olen yllättynyt kuinka hyvin Milo voi olla vapaana pihassa ja tulee luokse kun leikeiltään kerkiää.

Tänään kun olin laittanut Archerin ekoille päikkäreille ylös olin jo suunnitellut mitä teen päivän aikana. Jäinkin äidin kanssa juttelemaan ja hän ehdotti että mitä jos me lähtisimme jonnekin viettämään perheaikaa. Tietysti innostuin heti ajatuksesta. Sitä jotenkin helposti unohtaa että se kahdenkeskinen ja ihan koko perheen yhteinen aika on todella tärkeää. Päätimme lähteä Tampereelle kahville Näsinneulaan ja poikkesimme myös nopeasti keskustassa. Tietysti en voinut lähteä liikkeen lastenosastolta tyhjin käsin. Archer kasvaa hurjaa vauhtia ja vaatteet menevät nopeasti pieniksi. Ostimme pojalle myös ensimmäisen lippiksen ja toinen oli aivan mielissään <3. Loppu päivä on mennyt lukiessa ja ttk:n finaalia katsellessa.

Hyvää viikonalkua kaikille!

 

 

-Eveliina

Kommentit (1)
  1. Teijän lapsella ja koiralla on molemmilla tosi kivat nimet! Mukavankuuloinen viikonloppu takana, toivottavasti teidän uusi viikkokin alkaa hauskasti. <3 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *