Uusi sivu elämässä

makuuhuoneen sisustus

kodin sisustus

iltapala

olohuone

Tätä hetkeä on jo odotettu jonkin aikaa. Muutimme vihdoin omaan kämpään! Tähän asti olemme siis asuneet vanhempieni luona, mutta nyt oli varmaan aika itsenäistyä. Eihän tässä ole kuin toinen lapsi tulossa. Eikä tuossa järjestelyssä mitään pahaa ollut, mutta aina se on erilaisempaa olla ihan vaan oman perheen kesken, varsinkin kun on omat tavat ja rutiinit. Aina olen kuullut sitä kuinka sitä tajuaa kun muuttaa omilleen mitä kaikkea sitä tarvitseekaan. Kaiken pienen tarpeellisen osto usein unohtuu, ennen kuin niitä oikeasti tarvitsee. Olen hyvin kiitollinen siitä kuinka paljon esimerkiksi keittiö- ja ruokailuvälineitä minulla on jo entuudestaan. Monia olen saanut lahjaksi, sekä äitini antoi astioita pois omista kaapeistaan.

Vuokrakämpän valinnassa sain vääntää hieman mieheni kanssa, mutta onneksi päädyimme tähän. En voisi olla tyytyväisempi. Olenkin jo kertonut mitä kaikkea haluaisin tänne jouluksi. Rakastan joulua ja varsinkin kaiken koristeiden laittoa! Hieman kuintenkin pitää vielä malttaa. Viimeisen vuoden aikan olen huomannut, että pienen lapsen kanssa less is more. Mitä vähemmän on esineitä ja tavaroita mihin ei saa koskea, sen helpompi. Olenkin päättänyt että ostamme tänne vain harkiten kaikkea ja yritämme välttyä turhilta hutiostoksilta. Sisustusliikkeitä ja pinterestiä selaillessa innostumisen riski on aika suuri, mutta jo taloudellinen tilannekin jo sanoo että heräteostokset jääköön kauppaan, toistaseks.

Koska neliöitä asunnossa on vain 52, päätimme että Milolle paras ratkaisu on jäädä vanhempieni luokse. Suurimman osan päivästä toinen viettää ulkona juosten ja temmeltäen milloin missäkin, olisi ollut ilkeää teljetä toinen tänne. Olemme käyneet jo muutaman kerran moikkaamassa Miloa ja voi että mikä takiainen voi koira olla. Ymmärtäähän sen tottakai ja pentu vielä, joten energiaa riittää. Milo on siis ottanut meidän muuton suhteellisen hyvin! <3 Myöskin Archer on ottanut muutoksen hyvin vastaan. Onhan hän vielä suhteellisen pieni tajuamaan mitä oikeasti tapahtuu. Alussa pari päivää meni nurkkia tutkien, mutta nyt jo huomaa että tämä on meidän koti. Tavaroiden uudelleen järjestely on siis jo alkanut :D.

 

-Eveliina

FACEBOOK / BLOGLOVIN’ / BLOGIT.FI

 

 

 

Kommentit (3)
  1. Oi ihanaa, onnea uuteen kotiin! 🙂

  2. Kiitos!! 🙂 Juurikin näin, mielummin rauhassa etsin oikeita esineitä ja tavaroita kuin kiireellä kaikki. Ihanaa syksynjatkoa myös sinne! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *