Aloitus

Pakkasin kahden rakkaan ystävän kanssa pakettiauton noin viikko sitten. Suunnattuamme moottoritielle olin yhtä hymyä. Tunsin aitoa onnellisuutta ja vapautta, ilmassa oli todellisen seikkailun tuntua. Perillä minä jäin tavaroiden keskelle yksiöön kauas heistä. Muutin kolme kertaa suurempaan vieraaseen kaupunkiin yksin. Pikkukaupunkiini jäi vakituinen työpaikka, ystävät, ex- statuksen saanut poikaystävä ja perhe.

Minua on kuivailtu lapsesta saakka reippaaksi. ”Kyllä sinä aina pärjäät” tai ”Sinusta ei onneksi tarvitse murehtia”. Kun taas todellisuudessa tunnen oloni rikkinäiseksi ja riittämättömäksi. Mennyt vuosi on ollut hurja ja tunsin aitoa pakokauhua koko kaupungista, samoista ihmisistä ja kantabaareista.

Blogissani pääset seuraamaan millaista on aloittaa ihan tyhjästä. Otan sinut mukaani työnhakuun, cv:n hiontaan ja työhaastattelu vaatteiden valintaan. Otan sinut mukaan avoimen yliopiston kursseille ja ensimmäisiin tentteihin. Otan sinut mukaan ihmissuhteisiin, miten tutustua ihmisiin ja ystävystyä aikuisena uuteen ihmiseen.

Uusi alku. Kauhean kliseistä, mutta yhtäkkiä niin todellista. 

Kommentit (1)
  1. Kiitos ensimmäisestä, ihanasta kommentista! 

    Hienoa kuulla, että kaiken myrskyn keskellä on mahdollista tapahtua jotain kaunistakin. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *