Aslak x2

_mg_4167.jpg

Mulla on pari projektia odottelemassa. Huuto.netistä kaksin kappalein hankittuja Tapiovaaran Aslak-tuoleja. Toinen äitille ja toinen mulle.

I have few projects waiting.  I bought two old Tapiovaaras Aslak chairs and they need some fixing.  Another one goes to my mom and the other one I’m going to keep myself.

koti sisustus
Kommentit (7)
 1. Sahabat Utama Suksesindo
  15.5.2022, 16:01

  Thanks for the information provided! Maintain the good performance of your site. You can also check my site alat pemadam api ringan

 2. Anna, Nyt mun varmaa pitää paljastaa etten mää oikeesti ite ees noita tuoleja laita 😀 Pistän Jaakon tekemään ja kattelen vierestä. Se vaan osaa paremmin. Mutta toki voin kertoa etenemisestä. Ajattelin repiä molemmista tuoleista verhoilut veks ja kattoa mitä sieltä alta löytyy. Jos vaikka saisin ne ihan ilman kankaita, nii ois jees.

  nordic leaves, You need to visit Finland and hunt some Tapiovaara chairs 🙂

  Selma, Kiitos sinä ihana!

  Hanna H, Voisit lähteä joku päivä sieltä koululta oma Tapiovaara kainalossa kotiin. Kukaan ei varmasti huomais? 😀

  mauritius, Tsehän on Eamesin DSW ja ihan alkuperäinen semmonen. Oih, onnea uudesta kodista ja kiva jos voin olla inspiraatioksi. Itsellänikin tässä pieni asuntokuume, mutta annan sen kyteä tuolla takaraivossa vielä pari vuotta 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *