Kirppukierros

Tänään tuli taas vaihteeksi kierrettyä paikkakunnan kirpparit. Mukaan tarttui kivasti tavaraa. Punainen emalikattila lähti hintaan 3€, suunnittelija saattais olla Seppo Mallat, mutta varma en oo. Emalisista kulhoista maksoin yhteensä 40senttiä. Aarikan purkille ostin kaverin ja siitä maksoin 5€. Huomattavasti enemmän kuin ensimmäisestä, mutta ei kuitenkaan vielä paha hinta. Pakko oli myös yks matkalaukku roudata kotiin, niitä kun ei koskaan voi olla liikaa (no tää oli oikeesti viimenen).

For a change today I had little round at the fleamarkets in Vaasa. I found quite a lot of nice things. For 3 € I got this enamelpot, I think the designer might be Seppo Mallat. Enamelbowls together were only 40 cents. I got friend for my Aarikka's can for 5 €. It is a lot more than I paid for the first one but still the price is not that bad. And because a girl never can have too many luggage, I had to take one more home with me (I promise this is the last one!).

Kommentit

Annelie (Ei varmistettu)

Ihana tuo emalikattila ja nuo emalikipot, oi voi mitä löytöjä;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Upeita löytöjä!!! No jos sä nyt lopetat noi matkalaukkujen ostot niin mä voisin ne aloittaa. Tai ehkä sä oot jo ostanu kaikki vaasan vanhat matkalaukut ;) Ja noita raidallisia purkkeja mä haluaisin lisää. Terkkuja! :)

A,melia (Ei varmistettu)

eipä tuo hinta vielä Aarikan purkille ihan järkyttävä ole. Meidän kirpparilla myytiin ruskea-valkoista 16eurolla :) jäi hyllyyn. Olisi jäänyt halvemmallakin, mä haluaisin kelta-valkoraidalliset...

Annelie (Ei varmistettu)

Kerroppa muuten näin tulevalle Vaasaan muuttajalle Vaasan parhaat kirpparit?Vai ootko sä jo kaikki tyhjentänyt;)

Netta-Natalia

Annelie: Jaaa, mitähän ois parhaat kirpparit. SPR on ihan jees, sieltä löytyy kaikkea pikku roinaa ja joskus jotai huonekalujaki ehkä.  Myllykirppis oli mun suosikki ennen, mutta se on ollu ny sulettuna varmaa 3kk omistajanvaihdoksen takia. Toivottavasti joskus vielä avautuu. Sitten vanhassa Vaasassa on oma-tori, joka on ihana romun kaivelu kohde :D Sieltä teen yleensä parhaat löydöt, kaikki nuo edelle mainitutkin. Ja osto- ja myyntiliike Lindholm on SPR:n takana ja jos se on vielä olemassa kun muutat, niin ehdottomasti kannattaa käydä. Jotkut tykkää käydä Adam & Ewassa, mutta musta se on tosi ahistava paikka ja hinnatki on melko korkeita. En oo sieltä oikeestaan ikinä löytäny mitää. Pelastusarmeijan kirpparilta voi myös tehdä löytöjä. Se on tosi kämänen, mutta ihan jees tavaraa siellä on.

Vieralija: Eiköhän niitä matkalaukku vielä löydy muillekin :D 

Amelie: Joo ei tosiaan paha, kun kattoo vaikka huuto.netistäkin, niin ovat siinä 15-20€ kieppeillä. Jykylästä oisin löytänyt puna-valkoraidallisen 8€, mutta ei sattunut olemaan lompakko mukana, harmitti vähän.

Musta Kuu

Tosi halvalla olet saanut tuon punaisen kattilan, jos se on sisältäkin hyväkuntoinen.  Ja Seppo Mallat on sen suunnitellut. Meillä on tuollainen kattila keltaisena. Ostin sen miehelleni 40 v. lahjaksi pari vuotta sitten.

kirppis (Ei varmistettu)

ihania löytäjä ole tehny tuo punainen mallat kattila oli kyllä löytö, niin myös aarikka purkki! lisääretroa kiitos! :D

tinder for pc (Ei varmistettu) http://www.tinder-pc-download.com

Kommentoi