Kirppukierros

kirppis001.jpg

kirppis002.jpg

kirppis003.jpg

kirppis004.jpg

kirppis005.jpg

Tänään tuli taas vaihteeksi kierrettyä paikkakunnan kirpparit. Mukaan tarttui kivasti tavaraa. Punainen emalikattila lähti hintaan 3€, suunnittelija saattais olla Seppo Mallat, mutta varma en oo. Emalisista kulhoista maksoin yhteensä 40senttiä. Aarikan purkille ostin kaverin ja siitä maksoin 5€. Huomattavasti enemmän kuin ensimmäisestä, mutta ei kuitenkaan vielä paha hinta. Pakko oli myös yks matkalaukku roudata kotiin, niitä kun ei koskaan voi olla liikaa (no tää oli oikeesti viimenen).

For a change today I had little round at the fleamarkets in Vaasa. I found quite a lot of nice things. For 3 € I got this enamelpot, I think the designer might be Seppo Mallat. Enamelbowls together were only 40 cents. I got friend for my Aarikka’s can for 5 €. It is a lot more than I paid for the first one but still the price is not that bad. And because a girl never can have too many luggage, I had to take one more home with me (I promise this is the last one!).

koti sisustus ruoka-ja-juoma sisustus
Kommentit (7)
  1. ihania löytäjä ole tehny tuo punainen mallat kattila oli kyllä löytö, niin myös aarikka purkki! lisääretroa kiitos! 😀

  2. Tosi halvalla olet saanut tuon punaisen kattilan, jos se on sisältäkin hyväkuntoinen.  Ja Seppo Mallat on sen suunnitellut. Meillä on tuollainen kattila keltaisena. Ostin sen miehelleni 40 v. lahjaksi pari vuotta sitten.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *