Kuvun alla

kupu_038.jpg

kupu_060.jpg

kupu_045.jpg

Tässä on nyt tuunattuna se tiistain toinen löytö, eli siis tuo kupu. Jonkun aikaa sitte törmäsin netissä ideaan miten voi vuosikellot, eli ne kuvulliset rumat, käyttää uudelleen. Sen jälkeen oonki ettiny noita kelloja netistä ja kirppareilta. Kaks isompaa ostin huuto.netin kautta ja ne odottelee noutajaansa, mutta tuon pienen löysin tosiaan kirpparilta.
Tuunaus oli helppo homma. Ei tarttenu muuta kun ruuvata kello osa irti ja sitten vaan maalia jalustaan. Varmaan kannattais kyllä noi reiät pakkeloida umpeen, mutta koska meillä ei ollu pakkelia ja oon aika kärsimätön tämmösissä asioissa, niin reiät nyt jäi.
En muuten raaskinu kertoo sille huuto.netin myyjälle, että mitä meinaan kellolle tehdä, kun se niin kovasti sitä kehu ja oli käyny siihen patteritkin vaihtamassa, ettei mun tarvis.

This glass dome is my latest DIY. It used to be a clock like this one here. I removed the clock and painted the base black.

koti sisustus diy
Kommentit (9)
  1. kinhtechiase
    14.5.2022, 11:40

    I found this site while browsing the Internet I think it is really a very interesting
    read here: https://kinhtechiase.info/xu-huong-kinh-doanh-2022-giup-ban-lam-giau-nhanh-chong/

  2. Tây Ninh đang là khu vực có nhiều dự án “hot” nhất hiện nay. Kéo theo đó rất nhiều dự án ăn theo. Vậy phải làm sao để có thể mua được đất Tây Ninh an toàn giá rẻ? Hãy tham khảo cách tra cứu quy hoạch Tây Ninh dưới đây
    >>> Xem thêm: https://dautunhatnam.com/quy-hoach-dat-tay-ninh-cach-tra-cuu-quy-hoach-tay-ninh/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *