Olittako ollu kilttejä?

Likainen Parketti

Koska oon utelias, niin kysyn nyt, että mitä lahjoja te oikeen saitta? Vai tuliko pelkkiä risuja? Omaa saldoa voin raottaa jossain vaiheessa, kunhan ehdin. Ja kerta lupasin, niin esittelen sen kummitytönkin lahjan kunhan saan sen kuvattua.

I'm so curious about what you got for Christmas present? I'll show you later what I got. And as soon as I get the photos, I will also show you what kind of present we made for our goddaughter.

Kommentit

Maam (Ei varmistettu)

Tsaikka-laseja 4kpl lisää. Ennestään niitä löytyi jo 6, mutta onneksi äidin mielestä tämä määrä ei ollut riittävä. Anoppikokelaalta irtosi hänen itse tekemä kaitaliina joka pääsikin heti esille ja heitettiin Ikean vastaava samantien roskiin...

Jo
jo

mää oon ollu liiankin kiltti: tuli peogeotin pippuri- ja suolamyllyt, fileerausveitsi ja huhu oli levinnyt pukille että olen päättänyt alkaa keräämään Festivo-kynttilänjalkoja. Siinä sitten joulupöydässä ihmeltiin uuden Festivon ja 1972 - 1976 välillä ostettujen Festivojen ulkonäköeroja... Oli muuten selkeä!
 

Tasaraita http://tasaraita.blogspot.com (Ei varmistettu)

Mua ois kiinnostanut paljon enemmän kuulla että mitä sinä sait joulupukilta, mutta kerron omani odotellessani kertomusta sinun lahjoista ;).
Joulupukki toi lasermitan, valaistuskirjan, lahjakortin kasvohoitoon, isot bling bling nappikorvikset, pari Marimekon pyyhettä, täytettä keräilemääni Marimekon Siirtolapuutarhasarjaan, servettejä, muffinssivuokia, rahaa alemyyntiostoihin, jne :).

Jään innolla odottamaan sitä kummitytön lahjaa, niin mielenkiintoiselta se pieni raotus sen suuntaan näytti, että palan halusta nähdä sen!

Mukavaa loppuvuotta!

t. Tasaraita

Zoe (Ei varmistettu)

Jään innolla odottamaan sitä kummitytön lahjaa, niin mielenkiintoiselta se pieni raotus sen suuntaan näytti, että palan halusta nähdä sen!http://www.192-168-1-1.co http://www.routermobile.com http://www.19216811.co http://www.192-168-1-1.mobi

tinder for pc (Ei varmistettu) http://www.tinder-pc-download.com

Kommentoi