Olittako ollu kilttejä?

Koska oon utelias, niin kysyn nyt, että mitä lahjoja te oikeen saitta? Vai tuliko pelkkiä risuja? Omaa saldoa voin raottaa jossain vaiheessa, kunhan ehdin. Ja kerta lupasin, niin esittelen sen kummitytönkin lahjan kunhan saan sen kuvattua.

I’m so curious about what you got for Christmas present? I’ll show you later what I got. And as soon as I get the photos, I will also show you what kind of present we made for our goddaughter.

puheenaiheet hopsoa ajattelin-tanaan
Kommentit (3)
 1. Tasaraita http://tasaraita.blogspot.com
  28.12.2011, 18:55

  Mua ois kiinnostanut paljon enemmän kuulla että mitä sinä sait joulupukilta, mutta kerron omani odotellessani kertomusta sinun lahjoista ;).
  Joulupukki toi lasermitan, valaistuskirjan, lahjakortin kasvohoitoon, isot bling bling nappikorvikset, pari Marimekon pyyhettä, täytettä keräilemääni Marimekon Siirtolapuutarhasarjaan, servettejä, muffinssivuokia, rahaa alemyyntiostoihin, jne :).

  Jään innolla odottamaan sitä kummitytön lahjaa, niin mielenkiintoiselta se pieni raotus sen suuntaan näytti, että palan halusta nähdä sen!

  Mukavaa loppuvuotta!

  t. Tasaraita

 2. mää oon ollu liiankin kiltti: tuli peogeotin pippuri- ja suolamyllyt, fileerausveitsi ja huhu oli levinnyt pukille että olen päättänyt alkaa keräämään Festivo-kynttilänjalkoja. Siinä sitten joulupöydässä ihmeltiin uuden Festivon ja 1972 – 1976 välillä ostettujen Festivojen ulkonäköeroja… Oli muuten selkeä!
   

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *