Olkkarin uusi vai vanha look?

lroom_135_muok.jpg

lroom_010_muoks.jpg

lroom_070_muok.jpg

Mää oon koko ajan kuvitellu, että olohuone on se, mistä kirjotan kaikista eniten blogiin juttua. Eilen napsin ihan vaan huvin vuoksi kuvia olkkarista. Aattelin, että näitä en blogiin laita, ku tää on niin nähty jo. Sitten aloin selaamaan vähän noita arkistoja, ja huomasin, että viimeisin juttu olkkarista oli tehty toukokuussa! Että ei se näemmä ihan niin mennyt ku luulin. No eihän täällä nyt mitään ihmeellisiä muutoksia sitten viimesen oo tapahtunut. Sohva muutti paikkansa takas seinustalle ikkunan alta. Roikkalamput siirtyi makkarista olkkariin ja ”ruma taulu” pääs vihdoin seinälle asti, vinoon kylläkin.
Ja kattokaas, minä joka vihaan kaiken maailman viherkasveja ja muita rehuja (paitsi leikkokukkia), ostin tuonne kuvun alle tuollaisen pienen mehikasvin. Siellä se elelee onnellisena ja on pysynyt jopa hengissä. Yhdesti oon sen kastellut.

All this time I have tought that most of my blog updates are about our livingroom. Yesterday I took some photos of it just for fun and tought  I won’t post them on the blog because the look of the living room is so worn out. Then I started to go through my archives and noticed that the last post about the living room was written in May! Well there isn’t much happened since then. Except the sofa has moved, the lamp has changed and I also finally managed to hang the “ugly portrait” on the wall.
And I, who hates all kinds of plants (except flowers), bought that little succulent plant to put under the dome. There it is living happily and has even managed to stay alive. I have only watered it once.

koti sisustus
Kommentit (8)
  1. I loved your article post.Really looking forward to read more. Keep write biaya haji plus

  2. Sahabat Utama Suksesindo
    1.5.2022, 16:16

    Thanks for the information provided! Maintain the good performance of your site. You can also check my site mobil pemadam kebakaran

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *