Se on syksy

br1.jpg

br_047_copy.jpg

br_028_copy.jpg

br_070_copy.jpg

br_032_copy.jpg

br_165_copy.jpg

Nyt se on täällä. Syksy siis. Yöllä piti käydä laittaa makkarin ikkuna kiinni ja aamulla vetästä villatakki ja -sukat jalkaan. Sängylle päätin vaihtaa murretun sävyiset tyynyt ja viltin kaapin perältä. Kohta vois alkaa taas haalimaan kynttilöitä mukaan kauppareissuilta.
Olin muuten täysin unohtanut mahdollisuuden kuvata makkaria lintuperspektiivistä. Kurkatkaapa tästä, miltä meidän makkari näytti (samasta kulmasta kuvattuna) tänne muuton jälkeen, eli 2vuotta sitten. Ja yllä olevista kuvista näkee mitä se on nyt. Pieni ero?

Fall is here. I had to close the window at night and in the morning I had to dress wool socks and cardigan. I also switched muted color cushions and blanket to our bed. Soon will be time to start buying candles too.
By the way, I had totally forgotten the opportunity to shoot our bedroom from above. Check out here how our bedroom seemed when we moved here 2 years ago.

Kommentit (15)
  1. Hei, makuuhuone on upea. Tosi ihana tunnelma.

    Mietin vaan, kun kuvassa ei näy, että miten huoneen pimennys kesällä hoidetaan? Onko teillä jotkut verhot, kaihtimet, tms.?

    Ikkunat on kyllä aivan upeat. Ja kiva olisi saada kuva myös parvesta :))

  2. Ihanan näköistä ja ihana blogi! Tuon naulakkoajatuksen taidan napata ja alkaa pikkuhiljaa esittelemään isännälle, että eikö muuten toimiskin hyvin kun meillä on aika vähän lattiatilaa… 😉 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *