Taasko romuja

loytoja001.jpg

loytoja_093.jpg

loytoja003.jpg

Roudasin taas kotiin vähän tavaroita. Vanhan pöydän kannen ostin jo pari vuotta sitten, mutta se on majaillut iskän varastossa näihin päiviin asti. Nyt sitten ajattelin saada aikaseksi ja tehdä siitä jotain. Mitä, sitä en vielä tiedä.Peltilaatikot mies pelasti työpaikan roskiksesta, se taitaa jo hyvin tuntea mut ja mun maun. Laatikoillekin täytyis löytää joku paikka ja käyttötarkoitus. 

I dragged some stuff home, again. I bought an old table cover few years ago, but it has been stored at my dad’s garage up to this day. Now I have pulled myself together and I decided to do something about it. What it is going to be? I don’t know yet. My hubby saved the tin boxes from the trashcan of his workplace. I think he already knows me and my taste very well. I need to figure out a place and a use for these boxes.

Kommentit (10)
  1. Ei pentele! Tuollainen pöydänkansi on ollut hakusessa ties kuinka kauan. Mistä löysit omasi? Täällä on etsitty nettiä myöten kaikki mahdolliset paikat, mutta kun en tahdo maksaa yli satasta. Olen etsinyt ihan pöytiä, pöydänkansia, mutta myös vanhoja ovia samaan tarkoitukseen. Antiikkiliikkeet on törkyhintaisia, ja huuto.net on täynnä ”vanha ovi, upea!!!”-tyylisiä lupaavia juttuja joiden linkkejä klikkaamalla pääsee ihailemaan pakettitalon ulko-ovea 80-luvun alkupuolelta….No thanks.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *