Barcelona - soon!

Lilies & Life

Kuva - Pinterest

 

Enää viikko! En ole ennen ollut Barcelonassa, mutta nyt on tiedossa muutaman päivän reissu ystävän kanssa. Olen lukenut kymmeniä tunteja reissuvinkkejä; mitä kannattaa sisällyttää muutaman päivän reissuun ja mitä ei. Otan enemmän kuin mielelläni vastaan vinkkejä, jos tätä päätyy lukemaan joku Barcelonassa pyörähtänyt!

Olen valmistautunut matkavinkkien lisäksi hankkimalla parit uudet bikinit, luontaisen aurinkovoiteen sekä -öljyn, rakkolaastareita, kesäasuja, parit uudet sandaalit sekä hamstraamalla matkakokoisia pesuaineita yms.

Isoin hankinta reissua varten oli cabin size-lentolaukku. Meidän olisi tarkoitus selvitä pelkillä käsimatkatavaroilla. Tän mäkin haluan nähdä... mulla on nimittäin helposti kaksi repullista tavaraa mukana silloin kun vietän ystävän luona yhdenkin yön :´D No, siksi ostinkin suurimman sallitun (lue 4 cm yli sallitun) lentolaukun.

Täytyy pyytää mies auttamaan pakkaamisessa - hän on sellainen järjen ääni, kyseenalaistaa lähes kaikki tavarani, joita meinaan pakata mukaan! Aina on silti mahdollisuus maksaa kotimatkalle ruumaan menevä matkalaukku etukäteen tai lentokentällä (enemmän kuin todennäköinen skenaario.)

 

Pärjäätkö muutaman päivän ulkomaanreissun pelkillä käsimatkatavaroilla? Oletko joutunut ostamaan kotimatkalle ruumaan menevän matkalaukun? 

- Lilies

 

Kommentit

llissu (Ei varmistettu)

Haaveilen Barcelonan matkasta, olisi kiva lukea postaus reissusi jälkeen! Ihania asuja olet löytänyt :) Naurahdin tuota "4 cm yli sallitun" :-D

Lilies
Lilies & Life

Kiva, kun kommentoit!
Varmasti teen ainakin yhden postauksen reissun jälkeen :)

Kiitos! Shortsit ja shortsipuvut on hyviä matka-asuja :)

Haha, pitää ottaa vähän riskejä elämässä :'D

Yhtä sirkusta!

Ihana matka teille tulee. Se kaupunki on mahtava!! Vastaus kysymykseen: en pärjää, koska ostan kaikki vaatteeni, kengät, laukut, takit ulkomaan reissuilta.. :) Joskus harvoin jotain Suomesta. Lapsille tuliaisia pitää olla kanssa :) Niillä on kanssa vaatetoivomuksia ja isommilla lapsillani viinitoivomuksia jne...

Lilies
Lilies & Life

Aivan varmasti :))

Vaatteet, kengät, voiteet ja viinipullot - ne on parhaita tuliaisia sekä itselle että muille! Ja myös painavia :D en jaksa uskoa että pärjään pelkällä lentolaukulla!

Kommentoi