Ensimmäinen aamu

Lilies & Life

Saavuttiin eilen Kosille hieman 10 jälkeen illalla. Hotellille matka kesti vielä reilu puoli tuntia. Yön pimeys oli jo laskeutunut, eikä nähnyt yhtään mihin oltiin saavuttu. Bussin ikkunasta näkyi vain kauppojen valoa. 

Olen ollut ennenkin Kosilla, 3 vuotta sitten, mutta en tässä saaren osassa. Hotellimme on Kardamenan kaupungin lähettyvillä. Aamulla jännitti minkälainen maisema avautuu, kun vetää verhot auki. Olimme ainakin maksaneet merinäköalasta...

...ja sellainen saatiin! Näkymä on aivan upea, varmaan paras tähän mennessä :o Puhelikuva ei todellakaan tee oikeutta näkymälle. 

Hotelli on todella iso kompleksi. Huoneemme sijaitsee takimmaisessa rakennuksessa muutaman minuutin kävelymatkan päässä respasta ja rannasta. Ja siis se kävelymatka on portaita (yhden kerroksen pääsee hissillä.) Naurettiin tänään jo toista kertaa reittiä kulkiessamme, että tulee ainakin treenattua all inclusiven turvotus pois kahden viikon aikana :DD + täällä on monipuolinen kuntosali! 

// We arrived in Kos island late last night. It was dark and we couldn't see the surroundings at all. This morning I opened the curtains and the view was amazing! Love it ♡

 

Kyllä tätä voi kutsua kodiksi pari viikkoa ♡

-Lilies

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Nyt nauttikaa lomasta ja auringosta täysillä!! Ihana parvekekuva, niin lämpöinen :)

10kk sitten minäkin olin Kosilla <3

Lilies
Lilies & Life

Todellakin!! :)

Parveke ja näkymä on ihan täydelliset :) ja huone myös! 

Niinjuu aivan :) tää on ihana saari <3

sallamanteri

Ihanat näkymät, nauttikaahan lomasta <3

Lilies
Lilies & Life

On kyllä :) kiitos, ihan varmasti <3 

ElizabethRinne
Fashion Poetry

Wau! <3 Ihan mielettömät näkymät, nyt vain nautitte täysillä!

Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

Lilies
Lilies & Life

On kyllä! Aivan varmasti nautitaan :))

Kommentoi