HAVU THE WOODEN WATCH

Kaupallinen yhteistyö: HAVU WATCHES

lilies blogi

Hankin ensimmäisen rannekelloni vasta vuosi sitten. Ostin silloin älykellon. Vaati opettelua, että totuin käyttämään kelloa päivittäin. Nykyään on alaston olo, jos otan kellon hetkeksikin pois ranteesta. En enää tarkista aikaa puhelimesta, vaan aina kellosta.

Viime jouluna sain lahjaksi hienomman rannekellon, jota käytän vain juhlissa.

Nyt omistan jo kolme kelloa, sillä sain hiljattain valita itselleni uuden kellon HAVU Watchesin valikoimasta.

Ole osa luontoa.

HAVU on vuonna 2019 perustetun oululaisen perheyrityksen omistama brändi. HAVU THE WOODEN WATCH on Kellon Lume Oy:n omistama rekisteröity tavaramerkki.

HAVU yhdistää rannekellot ja luonnon tyylikkäästi. Kelloissa käytetään erilaisia puulajeja ympäri maailmaa. Kellot käsitellään puuöljyllä, jotta ne kestävät paremmin. Kellot kestävät roiskevettä, mutta niitä ei voi upottaa veteen.

Kellojen hinnat vaihtelevat 149-369 euron välillä. Kaikki kellot toimitetaan puisessa kellorasiassa.

Valikoima on laaja.

Rannekelloja löytyy siroista ja naisellisista maskuliinisiin – sekä näiden väliltä. HAVU-kelloista osa on unisex-malleja, kuten omani sekä avomieheni valitsemat kellot. Voimme siis lainata kelloja toisillemme vaikkapa asujen mukaan!

Koko kellovalikoima löytyy vuosi sitten perustetusta verkkokaupasta.

havu watches

Valitsin itselleni Viiman, joka on valmistettu kestävästä zebra-puusta. Tykästyin persoonalliseen, raitaiseen kuosiin. Kellotaulun leveys on 40 mm.

Puu materiaalina takaa, että jokainen kello on yksilö. Se ei myöskään hierrä eikä hiosta, joten käyttömukavuudesta ei tarvitse tinkiä tyylin vuoksi.

Avomieheni valitsi itselleen tyylikkään, tumman Hiili-rannekellon. Hän on käyttänyt kelloa jo pariin otteeseen juhlissa. Nämä kellot tosin sopivat käytettäväksi arkenakin. Hiilen materiaali on santelipuu ja kellotaulun leveys 40 mm. Mielestäni tumma kello on näyttävä ja siinä on asennetta.

HAVU-kellot toimivat luotettavalla kvartsikoneistolla, joiden käynti on tarkka. Kvartsikoneisto ei myöskään lakkaa käymästä, vaikka sitä ei käyttäisi hetkeen.

Kellon puuranneketta on helppo pienentää tai suurentaa itse. Kellon mukana tulee työkalu, jolla ranneketta saa lyhennettyä. Youtubesta löytyy tutoriaali. Minun kellostani poistettiin yhteensä 4 palaa, jotta se istuu ranteeseeni hyvin.

HAVU-kelloihin saa myös uutta ilmettä vaihtamalla rannekkeen, joita löytyy valikoimasta useita. Omaan Viima-kellooni sopisi hyvin esimerkiksi tämä metallinen mesh-ranneke.

Asiakastyytyväisyys on yritykselle sydämen asia ja HAVU-kelloilla onkin pitkä tyytyväisyystakuu. Kellon voi palauttaa  50 päivän kuluessa, jos siihen ei ole tyytyväinen. Toimitus sekä palautus ovat ilmaisia ja toimitusaika lyhyt. Takuu on kaksi vuotta ja se kattaa mahdolliset valmistusvirheet.

Vinkki: Persoonallinen, laadukas rannekello on myös erinomainen lahjaidea! Samalla tuet suomalaista perheyritystä.

havu watches

ARVONTA

Arvomme HAVU:n kanssa lukijoilleni yhden vapaavalintaisen kellon Instagramin puolella ✨

Seuraa @lilli_anneli ja @havuwatches sekä tägää kaveri arvontakuvaan, joka löytyy @lilli_anneli tililtä!

-Lilli

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN / BLOGIT.FI

kauneus suosittelen paivan-tyyli ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *