Hohlaki beach

Lilies & Life

Vieraillessamme Nissyros-saarella toisen kerran, löysimme puolivahingossa upean mustan rannan pääkaupunki Mandrákista. Olimme kävelleet kaupungin halki ja päädyimme kiviselle polulle, joka johti kallion taakse. Olin ensin vähän vastahakoinen menemään, koska polku oli kapea ja aallot löivät kiviin ihan vieressä, mutta päätin kuitenkin seurata tutkimaan lähtenyttä poikaystävääni polkua pitkin...

... ja se kannatti. Kallion takaa paljastui upea ja odottamaton maisema! Jylhät kalliot ympäröivät rantaa, joka oli täynnä vulkaanisia kiviä. Vesi oli aivan sinistä. Uskomattoman kaunista.

Kävellessämme rannalla, ihmettelimme aluksi meren syvyyksistä kaikuvaa kolinaa. Pian tajusimme, että aallot siirsivät kiviä merenpohjassa. En ole ennen kuullut mitään vastaavaa!

Kivien vieminen rannalta oli kielletty. Olisi kieltämättä tehnyt mieli ottaa edes yksi meren sileäksi hioma musta kivi kotiin muistoksi, mutta tyydyin vain kuviin.

// Hohlaki beach in the city of Mandráki on the island of Nisyros. Black volcanic pebbles, rocks, blue water and caves... Absolutely breathtaking.

-Lilies

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Kauniita ja lämpimiä kuvia karusta rannasta! Ihana Kreikka!

Lilies
Lilies & Life

Kiitos! Kreikka vaan on ❤

Annannn (Ei varmistettu)

Olispa hienoja sisustuskiviä nuo sileät harmaat :D Kauniita kuvia! :)

Lilies
Lilies & Life

Sama kävi mielessä! :D kiitos :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.