Ida Warg BEAUTY

Tuotteet saatu PR-näytteenä / WhyNot PR

Alkukesä ja kalpea iho. Joka vuosi sama juttu. Oma ihonsävyni on keskimääräistä suomalaista ihonsävyä hieman tummempi, mutta silti tykkään päivettyneemmästä sävystä kesällä.

Minulle lähetettiin testattavaksi Ida Wargin itseruskettavia tuotteita. Kyseinen merkki oli minulle ennestään tuntematon. Merkin takana on ruotsalainen bloggaaja ja tubettaja Ida Warg. Kyseessä on kohtuuhintainen tuotesarja, joka edustaa terveellistä elämäntyyliä ja hyvinvointia.

Tuotteet ovat allergiaystävällisiä, 100% vegaanisia, cruelty free ja valmistettu Pohjoismaissa. Ne eivät kuitenkaan ole luonnonkosmetiikkaa (jota pääasiassa käytän.)

Merkiltä löytyy itseruskettavia tuotteita iholle sekä korkealaatuisia hiustenhoitotuotteita.

 

Olen testannut tuotteita parin viikon aikana. Tuotteissa yllätti todella mieto tuoksu! Odotin sitä itseruskettaville tyypillistä hajua, mutta se puuttui. Tuotteiden vaikuttava aine on luonnollinen sokeri (DHA) eivätkä ne sisällä atsovärejä.

HUOM! Älä kuori ihoa vuorokauteen ennen käsittelyä. Muista pestä kädet huolellisesti levityksen jälkeen.

 

Ida Warg Self-Tanning Mousse*

Helppokäyttöinen itseruskettava vaahto, jolla saa kauniin lopputuloksen.

Kosteutan aina kuivimmat kohdat ihosta (mm. kyynärpäät, polvet) ennen itseruskettavan levitystä. Vaahtoa on helppo levittää levityshansikkaan* avulla ohut kerros, eikä se näin tahraan käsiä. Vaahto ei jää iholle pyörimään, vaan imeytyy melkein heti. Kokeilin vaahtoa ensin jalkoihin ja sain aikaan tasaisen, luonnollisen päivetyksen yhden levityskerran jälkeen. Päivetys näkyi n. 3 tunnin jälkeen levityksestä. Sopii kaikille ihonsävyille. Hajusteeton.

VINKKI: Moussesta löytyy myös  Instant Medium Dark* -versio.

 

Ida Warg Self-Tanning Spray*

Arastelin testata sprayta, sillä en ole koskaan tykännyt suihkutettavista itseruskettavista – tai sitten en vain osaa käyttää niitä oikein. Sprayta oli kuitenkin yllättävän helppo käyttää – suihku ei ole liian voimakas ja levitys on nopeaa.

Täytyy silti sanoa, että vaikka luulin sprayn levittyneen tasaisesti, ilmestyi käteen raita muutaman tunnin kuluttua. Tykkään henkilökohtaisesti enemmän vaahdosta ja mielestäni se pysyykin paremmin.

 

 

Ida Warg Self-Tanning Face Lotion*

Lempparini sarjasta on kasvovoide.

Voide on läpikuultavaa ja imeytyy hyvin. Se kosteuttaa kasvojen herkkää ihoa, muttei tuki ihohuokosia. Olen levittänyt kasvovoidetta illalla suihkun jälkeen tai sekoittanut sitä aamuisin päivävoiteen joukkoon ja levittänyt meikin alle.

Tämä on todella hyvä itseruskettava kasvojen iholle. Luo päivetyksen n. 3 tunnissa. Hajusteeton.

 

Ida Warg Dry Shimmer Oil*

Kimmeltävä vartaloöljy korostaa päivetystä ja kosteuttaa ihoa.

Olen suihkuttanut ja hieronut öljyä dekolteelle, käsivarsiin ja sääriin. Se luo iholle kultaisen kimaltavan hehkun, joka näyttää hyvältä auringonpaisteessa. Ihana, kesäinen tuoksu.

 

ida warg

Oman kokemuksen mukaan Ida Warg-tuotteilla saa luonnollisen päivetyksen. Ehdottomasti paras juttu on epämiellyttävän hajun puuttuminen. Lisäksi tuotteet ovat edullisia. 

Suosittelen!

-Lilli

 

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

kauneus testit iho suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *