Ikimuistoinen vappu

Lilies & Life

 

Vappu oli aikalailla herkkupainotteinen, kuten kuvista saattaa välittyä! Oli sima, oli munkit, oli cocktailtikut ja perunasalaatti. Oli myös illanviettoa ystävän luona vanhan, elämää nähneen Kimble-pelin ääressä skumpan kera sekä vähän yöelämää. Oli sukulointiakin. Kaikki tämä oli rentouttavaa, hauskaa ja todella mukavaa, mutta tärkein hetki kaikista oli....

 

 ...täysin yllättäen tämä vappuaaton kahvihetki. Tämä hetki, jonka piti olla lyhyehkö tapaaminen kahvin äärellä, jolloin kaksi ystävää vaihtaa kuulumisia. Siitä tuli kuitenkin raskain, tunteellisin mutta samalla keventävin kahvihetki, jonka olen ikinä kokenut. Tämä oli se hetki, jolloin sain parhaan ystäväni takaisin sekä samalla tilaisuuden ottaa vastaan suuren kunniatehtävän. Odotan kovasti sitä hetkeä, jolloin pääsen tapaamaan ensimmäisen kerran tulevan kummityttöni. Hän pääsee aloittamaan elämänsä tässä maailmassa hyvin pian ja tiedän, että tulen tekemään kaikkeni, jotta hänen matkansa olisi edes hieman helpompi ja mielekkäämpi. 

 

-Lilies

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Ihanat vappuruuat, ihana kunnia päästä kummiksi! Ihania juttuja sinulle tapahtui vappuna, jona ilmat eivät suosineet  (paitsi vappupäivänä oli ihana ilma)!

Lilies
Lilies & Life

Kiitos, oli maistuvaa :D On kyllä suuri kunnia <3 Oli kaikinpuolin niin ihana vappu. Onneksi sentään eilen oli tosiaan ihanan aurinkoinen päivä! 

Kommentoi