Juhannus mökillä -missä muuallakaan?

Lilies & Life

Vanhempani vaihtoivat mökkiä juuri pari viikkoa ennen juhannusta, joten juhannus on samalla tutustumista uuteen mökkiin ja ympäristöön. Alue on kuitenkin tuttu - suurin osa isän sukulaisista asuu täällä ja itsekin olen lapsena viettänyt paljon aikaa näillä huudeilla. Tulee ihanan nostalginen olo, kun ajaa mökille samoja teitä pitkin, joilla olen ensimmäisen kerran "ajanut autoa" (eli sukulaismiehen sylissä 5-vuotiaana).

Mökki sijaitsee merenrannalla ja itse talo on pienehkö, mutta niin suloinen (jos talosta voi näin sanoa)! Pihalla on oma erillinen saunarakennus, jonka saunakamari toimii vierashuoneena. Mökin tunnelma on hyvin kodikas ja viihtyisä niin sisällä kuin pihalla. Rakastan pieniä yksityiskohtia. Yksi parhaimmista asioista on pihan marjapensaat, joista saan syksyllä pakastimen täyteen marjoja sekä sisävessa. Mulla on paha araknofobia (jota on hoidettu mm. psykoterapialla), joten en ole ikinä voinut kuvitellakaan meneväni ulkohuussiin, joka on aina täynnä hämähäkkejä.

Juhannusaattona meitä on sopivan pieni, alle 10 hengen porukka lähisukulaisia. Grillailemme, käymme puusaunassa, pelaamme ulkopelejä ja käymme katsomassa kokkoa kyläläisten omalla rannalla kylätalon vieressä - rakastan tälläistä kyläkulttuuria!

 

Kuvat kertovat enemmän, joten tässä mökin yksityiskohtia ja juhannustunnelmia:

IHANAA JA RENTOUTTAVAA JUHANNUSTA AIVAN JOKAISELLE!

 

// We're spending our midsummer at my parents' new summer cottage. It's right by the sea and the area is familiar to me - I've spent a lot of time there when I was a kid. It's nostalgic really. The cottage itself is little but so cute and cozy. 

Happy Midsummer! 

 

-Lilies

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Kotona :) Me eli muualla kuin mökillä :)

Söpön näköinen mökki ja olen niin kateellinen tuosta neliapilasta...Olen koko ikäni etsinyt joka kesä, enkä koskaan ole löytänyt :)

Lilies
Lilies & Life

Koti on myös hyvä paikka olla :)

Hihi, samaa mieltä :)

No voi! Mä oon viimeksi löytänyt neliapilan n. 10 v sitten. Tätäkään en mitenkään etsimällä etsinyt, (niin ei yleensä saavuta mitään) vaan osui silmään ruohikossa! :)

Minnea
Minnean muruja

Ihastuttava mökki, ja tunnelmalliset kuvat! Mukava juhannus on ollut teilläkin!

Lilies
Lilies & Life

Kiitos! Oli erittäin mukava ja rentouttava :)

Kommentoi