Kaksi uutta, ihanan kesäistä tuoksua

Lilies & Life

"Vaakanainen vaikuttaa useimmiten hempeän feminiiniseltä. Siksi viattoman tyttömäiset tuoksut ovat hänen makuunsa. Tanakasti tuoksahtavan parfyymin sijaan vaaka valitsee herkästi keveän vartalosuihkeen tai tyytyy parfymoituun vartalovoiteeseen. Vaa’an keskustelukumppani voi aistia viehkeänä leijailevan häivähdyksen, mutta mitään tuoksupilveä vaaka ei peräänsä jätä. Se olisi hänestä rahvaanomaista eikä sopisi vaa’an hillittyyn, vaaleissa sävyissä leikittelevään asuun.

Kukista daaliat ja orvokit puhuttelevat vaakaa. Tuoksuissa hän etsii kevyen flirttailevia sävyjä itämaisten tehotainnuttajien sijaan, sillä tyylikäs keimailu on vaa’alle myös paljon suoraa toimintaa tyypillisempää käytöstä suhteita solmiessa. Hän jättää flirttinsä kohteen arvailujen varaan eikä paljasta kaikkea edes tuoksullaan."

 

- Tässä Anna.fi -sivun jutussa on todella osuva kuvaus vaa'alle sopivasta tuoksusta.

Käy itsekin lukaisemassa minkä tyyppinen hajuvesi sopii sinulle horoskooppisi mukaan!

 

Kiinnitin Sokoksen hajuvesiosastolla huomioni tähän Abercrombie & Fitch -pakkaukseen, vaikka en ollut edes etsimässä uutta hajuvettä. Suihkautin testeristä hieman ranteeseen ja olin myyty. Ihana tuoksu, naisellinen ja flirttaileva, mutta sopivan mieto. Täydellinen kesän juhliin. Mukaan se lähti.

 

Siitä on todella pitkä aika, kun olen viimeksi hankkinut "tavallisen" hajuveden luonnollisten sijaan. Tulin homealtistuksen takia todella herkäksi hajuille ja tuoksuille muutama vuosi sitten, enkä voinut ajatellakaan käyttäväni hajuvettä. Nyt siedän jo tuoksuja hieman paremmin ja olenkin pystynyt käyttämään vuoden ajan luontaisia hajuvesiä (Acorelle, joita myy esim. Life ja Ruohonjuuri). Ne pohjautuvat eteerisiin öljyihin, joilla on erilaisia terveysvaikutuksia. Tässä uusin lisäys Acorelle-kokoelmaani:

Ruusu. Kätevä roll-on pakkaus laukkuun! Luontaiset hajuvedet haihtuvat melko nopeasti, joten helppo lisätä päivän mittaan.

 

 

Olen iloinen, että löysin pitkästä aikaa Eau de parfume -hajuveden, jonka tuoksu ei ahdista eikä haihdu hetkessä pois.

Tulen varmasti käyttämään A&F-tuoksua ravintolaillallisilla, kesän juhlissa yms.

Luotto-Acorellet pidän vielä arkikäytössä :)

 

Ilmiantakaa lempituoksunne!

-Lilies

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Mä rakastan tuoksuja ja kukkaistuoksut on ihan lemppareita. Tuota en kyllä ole koskaan tuoksuttanut. Vois takaisin tullessa lentokentällä haistella, jos löytyy!

Lilies
Lilies & Life

Tämä A&F on kyllä ihana tuoksu, samoin Acorellelta löytyy monia kukkaistuoksuja tuon ruusun lisäksi <3

Kommentoi