Kesäloma !

Lilies & Life

Kesäloman ensimmäinen päivä!  Lomailen nyt 2,5 viikkoa ja syksyllä toiset saman verran. Tämä on ensimmäinen kerta elämäni aikana, kun minulla on täydet lomat vuoden aikana! Tykkään työstäni, mutta välillä on kiva jättää työjutut työpaikalle ja keskittyä ihan muihin asioihin. Tulevat blogipostauksetkin sisältävät varmasti enemmän rentoa vapaa-aikaa, kesää, matkailua ja juhlia. Kesään sekä matkailuun sopivista luontaistuotteista ajattelin tosin tehdä postaukset piakkoin!

 

Viimeinen työpäivä meni oikein leppoisasti eilen. Asiakkaat olivat mukavia ja tosi moni oli jo kesämielellä lämpimän sään takia. Kahvitauolla ostin normieväiden lisäksi vadelmahillomunkin loman alkamisen kunniaksi :'D Maistui niiiiiin hyvältä. En siis ole yhtään leivos-tyyppi (mutta kakkua menee kyllä) ja ostan makeita herkkuja, kuten pulla, munkki, viineri tai karkki todella harvoin (ei koske juustokakkua) ja vehnäkin on jäänyt lähestulkoon kokonaan pois ruokavaliosta. Mutta täytyy myöntää, että välillä on hillomunkki paikallaan!

 

Töiden jälkeen lähdettiin miehen kanssa rannikolle ottamaan aurinkoa. Oli ihana makoilla lämpimillä kallioilla meren rannalla.

 

Illalla suunnattiin vielä ystävän kanssa tämän kesän ekoille terassisiidereille (okei.. muutamalle) ja syömään. Ihana lämpö, kylmä juoma, hyvä ruoka ja erinomainen seura - ei siinä muuta tarvita täydelliseen loman aloitukseen <3

 

Kalenterissa on nyt sopivassa balanssissa tyhjää sekä kivaa tekemistä. Ainakin nämä asiat kuuluvat tähän lomapätkään: serkun yo-juhlat, Barcelonan matka, mökkeily, tatuoinnin korjaus, spontaanit kesäreissut kotimaassa ja rannalla makoilu (mikäli lämpöä riittää.) Kummitytön syntymää odotan myös kovasti, laskettu aika oli jo muutama päivä sitten!

 

Milloin sinulla on kesäloma? Pidätkö mieluummin pitkän loman vai pätkitkö useaan osaan? Mitä lomasuunnitelmia?

 

-Lilies

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihanaa, nauti! <3 :) Sun lomanalku on ainakin ollut täydellinen!

Ite pidin viikon lomaa jo toukokuun alussa kun olimme Italiassa, muuten säästän lomapäivät talvelle pidempää reissua varten. :) On kiva kun töissä on joustavat työajat joten kesällä on mahdollista olla spontaani vaikka onkin töissä.

Lilies
Lilies & Life

Kiitos, ehdottomasti <3

Oi, kuulostaa ihanalta :) Meilläkin parin viikon Kreikan matka syksyllä, siksi pidän kahdessa osassa loman. On kiva tehdä matka sekä alku- että loppukesästä!

Joustavat työajat tai osa-aikatyö (jota itse teen) on siitä hyviä, että voi tosiaan tehdä kaikkea kivaa vaikka olisi töissä :)

Yhtä sirkusta!

Ihanaa lomaa sinulle!! Mahtavan kuuloiset suunnitelmat!!!

Lilies
Lilies & Life

Kiitos paljon <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.