Manu tuli taloon

Lilies & Life

Reilu pari kuukautta sitten tein pitkän harkinnan jälkeen vaikean päätöksen: jouduin fyysisten ja henkisten sairauksien vuoksi luopumaan ensimmäisestä kissastani, lähes 8-vuotiaasta Lunasta. Hän on nyt taivaskissa. Luna oli ihanan ja kamalan omanlainen, kaikki puhuivat hänestä valkoisena alienina.

 

Luna

 

Huomattiin nopeasti, että Neo alkoi tylsistyä ja tehdä vähän pahojakin, kun Lunaa ei enää ollut. Tuntui, ettei meidän seura ja leikit riittäneet hänelle, kun oli tottunut toiseen kissaan.

 

Neo

 

Päätimme ottaa toisen kissan. Muutaman viikon odotuksen jälkeen perheemme kasvoi yhdellä pitkäkarvaisella pallerolla. Haimme eilen kotiin Manun. Hänessä on norjalaista metsäkissaa, saa nähdä miten iso hänestä kasvaa, sillä on vielä poika! 

 

MEET MANU!

Kotimatka

 

Manu

 

The perfect camouflage

 

Ensimmäinen aamu uudessa kodissa

 

Nyt Neo on vihdoin saanut kaverin! Tosin alku on ollut vaikea, Neo ei ole vielä läheskään hyväksynyt uutta perheenjäsentä, ei edes halua olla samassa tilassa pennun kanssa. Annamme nyt Neolle aikaa ja teemme itse kaikkemme, jotta yhteiselo olisi kaikille mahdollisimman helppoa. Sain töistä muutaman päivän "äitiysloman", jotta voin totuttaa kissoja toisiinsa. Toivon kovasti, että Neo hyväksyy uuden perheenjäsenen ja leikit voivat alkaa. Tulette varmasti jatkossakin näkemään vilauksia Neosta ja Manusta!

 

 

 

Ihanaa sunnuntaita kaikille, meillä se jatkuu tutustuen! <3

 

-Lilies

Kommentoi