Mattalasia makkariin

Kaupallinen yhteistyö: Liukuovitukku.fi

Meidän makkarissa on vihdoinkin liukuovet!

Vaikka kyseessä ei ole sinänsä iso muutos, parani makkarin sisustus huomattavasti liukuovien myötä. Ennen huone oli melko karun näköinen, sillä jo olemassa oleva säilytysjärjestelmä oli kaikkien nähtävillä. Oli nopeaa valita päivän asu, mutta mieluummin pidän silti vaatteet ja pyykit piilossa.

mirror line oy

Aloitimme liukuovien valintaprosessin tilaamalla Liukuovitukku.fi:stä ensin mallipaloja. Tilasimme kolmea eri lasia ja kaksi palaa puujäljitelmää.

Liukuovitukku.fi on vuonna 1991 perustetun Päivän Peili Oy:n verkkokauppa. Liukuovitukku.fi:n kautta tilatut mittatilaustuotteet valmistetaan Mirror Line Oy:n tehtaalla Suomessa. Jokainen tuote valmistetaan mittatilaustyönä. Tuotteilla on Avainlippu-tunnus ja mm. liukuovien mekanismeilla on 30 vuoden takuu.

Pohdimme kolmen ja neljän oven välillä, joten kysyin mielipidettä Liukuovitukusta. Otin kuvat säilytysjärjestelmästä ja lähetin peitettävän aukon mitat: korkeus + leveys. He olivat sitä mieltä, että 4 ovea olisi parempi, sillä tällöin tilasta saisi aina 50 % auki. Four it is then.

Itse tilausprosessi oli helppo.

Mittatilausovet tilataan verkkokaupasta laskurin avulla. Laskuriin syötetään mitat ja valitaan liukuovien materiaalit, kehykset sekä esim. hidastimet. Lopuksi laskuri antaa hinnan liukuoville.

Laskurin avulla pääsee itse suunnittelemaan ja näkemään lopputulosta. Ovimateriaaleista voi valita peilin, lasin tai puujäljitelmän. Me valitsimme Satiini puhtaan valkoisen mattalasin. Halusin meidän oviin 50/50 -jaon, enkä vain yhtä isoa lasipintaa. Mielestäni teräslista jakaa ovet kivasti. Kehyksenä meillä on Siro-teräskehys.

Ovista saa huomaamattoman ja käytännöllisen ratkaisun tai halutessaan myös näyttävän sisustuselementin. Liukuovitukusta löytyy myös tyylikkäitä ja dramaattisia tilanjako-ovia.

Toimitusaika oli yllättävän lyhyt, saimme ovet n. kahdessa viikossa toimitettuna pihaan. Mukana tuli asennusohjeet. Avomieheni asensi ovet itse.

Asennuspaikka mitattiin tarkasti. Kattoon ruuvattiin yläkisko ja lattiaan liimattiin alakisko. Ovissa oli valmiina mekanismit. Ovet asennettiin ujuttamalla ne ensin yläkiskoille ja laskemalla ne alakiskon päälle paikoilleen. Suosittelen ehdottomasti mittatilausovia, sillä ne sopivat varmasti paikalleen millintarkkuudella.

Meillä oli tarve tosiaan pelkästään liukuoville. Liukuovitukusta on mahdollista tilata myös erilaisia säilytysratkaisuja sekä kaapistoja.

liukuovitukku

Olen tyytyväinen lopputulokseen.

Pelkäsin, että melko pieni makuuhuoneemme näyttäisi ahtaalta, kun ovet sulkevat osan tilasta, mutta näin ei käynyt. Huone näyttää nyt viimeistellyltä ja valoisalta – kiitos valkoisten ovien. Pitää myöntää, etten ollut huomata ajatella ettei mattalasi näytä ensimmäisellä silmäyksellä lasilta, koska pinta ei heijasta eikä se ole läpikuultava. Mutta. Mattapinta on paljon armollisempi, sillä sormenjäljet eivät näy!

-Lilli

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN / BLOGIT.FI

koti sisustus remontointi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *