Miniloma Helsingin Lapissa

Kaupallinen yhteistyö: Lapland Hotels Bulevardi

lapland hotels bulevardi

lilies blogi

Majoituimme avomieheni kanssa viime viikonloppuna Helsingin keskustassa Lapland Hotels Bulevardissa. Hotelli oli molemmille uusi tuttavuus. Lapland Hotels on kotimainen, perheomisteinen hotelliketju. Hotelleja on Lapin lisäksi eri puolilla Suomea, jotta Lapin tunnelman voi kokea lähtemättä pohjoiseen.

Pohjoisen tunnelman voi aistia heti hotellin aulaan saavuttua. Pentikin suunnittelemia uniikkeja, teemaan sopivia esineitä oli sijoitettu ympäri hotellia.

Meidän staycation-pakettiimme kuului yöpyminen, 3 ruokalajin illallinen yllätysmenulla sekä aamiainen.

Mystique Deluxe Sauna-huoneemme sijaitsi 8. kerroksessa. Huoneesta avautui upea näkymä Bulevardille. Luonnonläheinen sisustus, poronsarvet ja Joikhu-musiikki loivat Lapin keskelle Helsinkiä.

Huone oli yksi tyylikkäimmistä hotellihuoneista, joissa olen koskaan yöpynyt. Kuvailisin huonetta seesteiseksi ja mystiseksi. Huoneesta löytyi mm. säädettävä tunnelmavalaistus, 48″ taulu-TV, äänivalmius oman musiikin kuuntelemiseen, kylpytakit sekä veden- ja kahvinkeitin.

Oma sauna huoneessa oli aika luksusta. Saunan lämpenemisessä kesti vain 45 minuuttia. Metsältä tuoksuvat Arctic Wellness -kylpytuotteet olivat ihana lisä spa-kokemukseen.

Ainoa miinus huoneessa oli omalla kohdallani sänky. Patja oli omalle leikatulle selälleni hieman liian kova. Luin arvosteluista, että lähes kaikki ovat kehuneet sänkyjä, joten oma kokemukseni on selvästi poikkeuksellinen. Monesti ongelma hotellisängyissä on liiallinen pehmeys, jolloin patja ei tue yhtään, joten ehkä mieluummin liian kova kuin liian pehmeä.

 

Kultá Kitchen & Bar

 

ILLALLINEN

Meillä oli pöytävaraus Kultá Kitcheniin illallista varten – tosin jo klo 16.30 koronarajoitusten vuoksi.

Ravintolan sisustus noudatti samaa linjaa hotellin kanssa. Tykkäsin hämyisestä tunnelmasta. Kerrankin ravintola, jossa ei ollut liian valoisaa. Saimme ikkunapöydän, josta oli kiva seurata kadulla käveleviä ihmisiä.

Meillä oli tosiaan kolmen ruokalajin yllätysmenu, johon saimme valita juomat. En aio tarkalleen kertoa mitä ruokalajit olivat, jotta yllätys säilyisi.

Olin positiivisesti yllättynyt jo keittiön tervehdyksestä. Tähän väliin pitää sanoa, että olen todella tarkka ruuastani ja melko usein muokkaan annoksia jollakin tavalla ravintolassa. Nyt päätin olla ennakkoluuloton ja se kannatti.

kultá kitchenkultá kitchen

Ravintolakokemus oli todella hyvä. Jokainen ruokalaji oli elämys, enkä löytänyt mitään valittamisen aihetta yhdestäkään. Yllättävät makuyhdistelmät toimivat, enkä ole vastaavia makuja aiemmin maistanut. Ehdottomasti mielenkiintoisin osa illallista oli jälkiruoka. Sanoin puolisolleni, että ihan kuin söisi metsää. 

 

AAMIAINEN

kultá kitchen

Olin lukenut etukäteen, että yksi Helsingin parhaista brunsseista löytyy Kultá Kitchenistä. Aamiainen oli monipuolisin tähän mennessä kokemistani hotelliaamiaisista Suomessa. Sen voi nauttia myös pöytään tarjoiltuna.

kultá kitchen

Raaka-aineet olivat laadukkaita ja tuoreita. Oli vaikeuksia syödä kohtuudella, koska kaikki oli hyvää ja vaihtoehtoja niin paljon. Erilaiset mehut, erikoiskahvit, juustot, kalat, kattava jugurttipiste, mahdollisuus tilata munakas omilla täytteillä sekä jälkiruuat tekivät vaikutuksen.

Myös erikoisruokavaliot oli huomioitu laajasti.

kultá kitchen

Suurimman vaikutuksen minuun teki kuuluisaksi noussut pitkään haudutettu kaurapuuro sekä lämpimät rieskat. Puolisoni taas oli iloinen, että aamiaiselta löytyi pekonia (tämä on hänelle tärkein asia hotelliaamiaisella 😅)

Aamiainen oli mielestäni paras osa koko majoittumisessa ja voisin jo pelkästään sen takia palata hotelliin!

lilies blogi

Sunnuntaina aamiaisen jälkeen menimme kävelylle. Kävelimme reilun tunnin ajan talvisen Helsingin keskustassa. Kaupunki oli hiljainen. Rento kävely ennen 3 tunnin ajomatkaa oli tarpeen. Kävelyn jälkeen haimme tavarat huoneesta ja suuntasimme kotia kohti. Auton saimme muuten kätevästi parkkiin läheisen Aleksanterin teatterin maksulliselle parkkipaikalle. Hotellilla on sisäpihalla vain muutama parkkipaikka ja  ne olivat kaikki täynnä.

Kaiken kaikkiaan majoittuminen oli ainutlaatuinen kokemus. Oli ilo päästä testaamaan täysin erilaista hotellia ja ravintolaa kuin aiemmin. En ihmettele yhtään, että ne ovat saaneet niin hyvät arvostelut!

Paras osa hotellimajoittumisessa on aina se, että saa irtioton normiarkeen. Ei tarvitse itse siivota tai tehdä ruokaa, vaan saa viettää laatuaikaa tärkeän ihmisen kanssa 🤍 Stressitasot pienenivät viikonloppuloman aikana.

Oman Staycation-loman Lapland Hotelsiin voit varata täältä.

-Lilli

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN / BLOGIT.FI

kulttuuri suosittelen ravintolat matkat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *