Miten erilainen se Naantali olikaan

Lilies & Life

Olin torstaina vapaalla. Otin heti aamusta suunnaksi Raision, jossa odotti ihana ystäväni J. Aloitimme päivän brunssilla, jonka jälkeen pohdimme mitä tekisimme. Olin miettinyt, että menisimme Turkuun kiertelemään ja lounaalle, mutta suunnitelmiin tulikin muutos, kun J totesi että "Naantaliinkin pääsee fölillä 10 minuutissa." Ulkona oli aivan ihanan kesäinen sää ja Naantalihan on tunnetusti kesäkaupunki isolla k:lla, joten eipä siinä paljon suostuttelua tarvinnut kun jo seisoimme bussipysäkillä.

Olen viimeksi käynyt Naantalissa ihan lapsena ja silloin pääpaino oli tietysti Muumimaailmassa. Omat muistikuvat eivät vastanneet yhtään todellisuutta, kun saavuimme Naantaliin - ei siis huonolla tavalla missään nimessä, mutta siellä näytti vaan niin erilaiselta. Aivot on kyllä jännä elin - niillä on kyky muuttaa ja yhdistellä asioita.

Naantalin ranta ja vanha kaupunki olivat niin idyllisiä ja suloisia kuin vain voi olla. Vanhoista taloista tuli etäisesti mieleen Vanha Rauma.

Lounaspaikaksi valitsimme (monen bloggaajankin kehuman) Hasta la Pasta -ravintolan, joka oli aivan nappivalinta.

Kesän ensimmäinen Aperol Spritz

J ehdotti, että menisimme lounaan jälkeen kahville Eriskummalliseen kahvilaan, joka on jokaisen muumifanin unelmakahvila. Täytyy myöntää, että paikka oli tosi söpö, vaikka en itse ole mikään super-muumifani (tästä saan aina kummallisia katseita.) Ehkä se johtuu siitä, että meillä ei juurikaan katsottu Muumi-piirrettyjä lapsena. Pelästyin niin paljon sitä jaksoa, missä on se mustekala, etten halunnut katsoa niitä enää pienenä. Sen sijaan olin Leijonakuningas-tyttö. Leikittiin siskon kanssa mieluiten Lion king-leluilla (ja dinosauruksilla ja sähköautoilla.) Leffat katsottiin aina vain uudestaan ja uudestaan.

Brita-kakku ja niin hyvää kahvia♥

Jälleen kerran todella onnistunut spontaani kesäreissu - tästä on tullut tämän kesän teema :) Suuntaan tänä kesänä todennäköisesti vielä uudestaan Naantaliin poikaystäväni (ja mahdollisesti hänen äitinsä) kanssa. Meillä oli jo alkukesästä puhetta, että Naantali olisi kiva kohde tänä kesänä - nyt osaan jo liikkua siellä tämän reissun myötä! P on kova muumifani, joten mennään varmaan ihan Muumimaailmaan sisälle. Täytyiskö varastaa joku kulissilapsi mukaan vai kehtaako mennä ilman :'D

 

Onko Naantali tuttu paikka?

-Lilies

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Naantali on kiva pieni kesäkaupunki. Siellä on oma tunnelmansa. Kauniita kuvia sait otettua!

Lilies
Lilies & Life

On tosiaan ihan omanlainen tunnelma :) Kiitos! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Upea, kesäinen tunnelma näissä kuvissa < 3

Lilies
Lilies & Life

Kiitos! Naantali on tunnelmallinen paikka :)

Kommentoi