Ne pienet ilot

lilies blogi

 

Blogin esittelyssä lukee, että kirjoitan mm. arjen pienistä iloista.

En ole kuitenkaan hetkeen niistä kirjoittanut, joten listataanpa nyt asioita, jotka ovat viime aikoina hymyilyttäneet. Olen muutenkin luvannut kirjoittaa enemmän arkisista asioista. 

 

 

 

Vaikka rakastan lämpöä, on tuntunut hyvältä kävellä töihin viileässä säässä.

Tosin syksyn myötä alkaa selkäni oireilla enemmän. Vastaiskuna tälle aloitin fysioterapian uudestaan 5 kk tauon jälkeen ja ostin hiljattain uuden, paksun, lämmöstä muotoutuvan sijauspatjan, joka on osoittautunut täydelliseksi selälleni. Hyvät yöunet vaikuttavat hurjasti jaksamiseen ja keskittymiskykyyn päivisin.

Sain vihdoinkin aikaiseksi ladata salikortin ja otin jäsenyyden samantien koko loppuvuodeksi. Lihakset kaipaavat treenin jälkeen syvälämpöä ja olenkin lämmitellyt saunaa pari kertaa viikossa Manun kanssa.

 

 

Olen iloinen, että työsuhteeseeni kuuluu lounasetu ja pääsen päivittäin kahvilaan/ravintolaan lounaalle. Myönnän, että tätä piti jo hieman itsestäänselvyytenä, kunnes korona iski. Pari kuukautta tuli tehtyä eväitä töihin tai haettua ruoka-annoksia mukaan. Tiedostan, että tämä on monelle se normi, siksi osaankin taas arvostaa lounasetua entistä enemmän.

Päivän kohokohdaksi on noussut lounastauon jälkeinen take-away jäälatte. Ai että, sillä jaksaa iltapäivän. Pitänee jo pian vaihtaa jäälatte kuumaan latteen ulkolämpötilan mukaan…

 

Mieliteoista puheenollen, olen tehnyt usein suklaamansikoita. Aivan tajuttoman hyvä ja yksinkertainen yhdistelmä.

…ja vielä mieliteoista (tai pikemminkin addiktioista.) Niinkin yksinkertainen asia kuin Cola zero-tölkin kaataminen hienoon lasiin ja sen juominen jääkylmänä parvekkeella lämpimänä lauantaiaamupäivänä on ihan luksusta.

 

manulilies blogi

 

Manun huvittavat leikit, lähinnä viinipullon korkin tai kynän metsästys, naurattavat aina.

On niin ihanaa, kun Manu käpertyy viereen nukkumaan öisin. Hän on niin lämmin ja pehmeä.

Vaikka Manu osaa olla myös raivostuttava, on hän elämäni keskipiste 🥰

 

 

Olen käynyt hiljattain intialaisessa päänhieronnassa ja viettänyt koko illan kampaajalla. Itsensä hemmottelu arjen keskellä tekee todella hyvää varsinkin mielelle ja itsetunnolle. Muistakaa oikeesti tehdä sellaisia asioita.

Tulee niin hyvä fiilis, kun joku huomaa kampaajakäynnin ja kehuu hiuksia!

Btw, olin unohtanut miten hyvää Tiikerin päiväuni-tee on, kunnes join sitä kampaajan luona.

 

 

Täytän parin viikon päästä 30 v ja pidän pienimuotoiset juhlat. Rakastan suunnittelua ja sitä olenkin tehnyt – pieniä yksityiskohtia myöden. Lähestyvät juhlat hymyilyttävät, odotan niitä innolla 🤩

Blogiin on tulossa lähiaikoina postaus 30 ikävuoden tuomista ajatuksista, stay tuned. 

-Lilli

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

Ainekset

hyvinvointi hyva-olo ajattelin-tanaan oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *