Pientä luksusta jokaiseen päivään

Lilies & Life

Kuten kirjoittajan esittelyssäni lukee, uskon, että jokaiseen (arki)päivään kuuluu ripaus luksusta. Mielestäni jokaisen meistä pitäisi siis palkita itsensä päivittäin. Erityisesti, jos töissä on esimerkiksi mennyt poikkeuksellisen hyvin, on tehnyt kovan treenin tai vihdoinkin pessyt ne pyykkikorissa roikkuneet 2 koneellista pyykkiä. Aina ei tarvitse edes olla sen kummempaa syytä. Riittävä syy on se, että välillä on vain ansainnut pientä hemmottelua. 

Palkinto voi siis olla mitä vaan, mikä tekee päivästä pikkuisen paremman; itselle ostettu kukkakimppu, iso kuppia kahvia + hyvä leivos lempikahvilassa, huolella valmistettu aamupala, jalkakylpy, puhtaat lakanat, lasi punkkua, hyvä elokuva, ravintolaillallinen ystävän seurassa tms. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka. En kuitenkaan tarkoita tällä palkitsemisella mitään kokonaisen suklaalevyn mättäämistä illassa tai satasen shoppailuhetkeä (toki jollekin se voi olla sitäkin, en tuomitse), vaan nimenomaan pieniä asioita, jotka tuovat hymyn huulille ja laskevat stressitasoja.

Viime päivät ovat olleet itselleni melko rankkoja. Aika on kulunut kahta kissaa tutustuttaessa (ei niin menestyksekkäästi, ainakaan vielä) ja on tullut nukuttua todella vähän. Eräässä läheisessa ihmissuhteessakin on ollut ongelmia. Salilla käymiseen ei ole kerta kaikkiaan riittänyt energiaa tällä viikolla yhtä päivää lukuunottamatta ja tuntuu, että töissäkin on ollut pieniä vastoinkäymisiä. Jokaiselle päivälle olen kuitenkin keksinyt vähintään yhden piristävän jutun. Arjen pieni luksus voi näyttää esimerkiksi tältä:

 

Maanantai: juusto- & viini-ilta

Tiistai: itselle ostettu krysanteemikimppu

Keskiviikko: Kiinalainen iltapala

Torstai: Kasvohoito laadukkailla luontaiskosmetiikkatuotteilla

Perjantai: Kynnet kuntoon vapuksi

Lauantaiaamun sisustusohjelmat

 

Muista lisätä pientä luksusta jokaiseen päivään, olet sen arvoinen! 

 

 

Ja hyvää vappua kaikille !! :)

-Lilies

 

 

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Siis aivan ihania palkintoja!! Juustolautanen sai veden kielelle...Tosiaan kukkiakin voi ostaa itselle! Toihan on oikeasti hyvä tapa...kun muistas tuon silloin, kun on ollut jotain stressaavaa...

Lilies
Lilies & Life

Kiitos! Juu niin voi :) Mä ainakin oon sitä mieltä että pitää palkita itsensä välillä, varsinkin sillon kun on stressaavaa!  :)

Kommentoi