Rose gold balayage

Lilies & Life

Kerrankin lähdin kampaajalta tyytyväisenä. Olen etsinyt hyvää kampaajaa vuosia. Välillä olen sellaisen löytänytkin, kunnes joku asia on mennyt pielen; liian kallis hinta, ei saa aikoja tai lopputulos (vaikka aiemmin olisinkin ollut tyytyväinen.) Olen tämän takia värjännyt ja leikannut hiuksia paljon itse. Joskus olen pitänyt jopa vuoden tauon kampaajalla käynnistä.

Tällä viikolla kävin Tino's Hairissa (Porissa), jossa olen käynyt eri tekijällä kerran viime vuonna. Olin jo silloin tosi tyytyväinen lopputulokseen, en tajua miksen jatkanut siellä käymistä..? HUOM, tämä ei ole mikään yhteistyöpostaus, vaan tyytyväisen asiakkaan intoilua!

Sain keskiviikkoaamuna tekstarin, että kampaaja, jolle olin varannut ajan oli sairastunut. Hän voisi kuitenkin siirtää aikani toiselle tekijälle samalle päivälle. Tämä oli onni onnettomuudessa, sillä tämä uusi tekijä oli täysin samalla aaltopituudella kanssani. Hän melkein täydensi lauseet, jotka aloitin! Tiesin heti muutaman minuutin keskustelun jälkeen, että lähtisin liikkeestä tyytyväisenä.

Alien

Mulla on jo vuosien ajan ollut ombre-hiukset, ja viimeisen vuoden ajan pehmeämpi balayage-värjäys. Se on vaan mun juttu. En ole värjännyt n. 3-4 kuukauteen muuta kuin tyveä, joten alaosan sävystä oli jo tullut samea ja tunkkainen.

Lähtötilanne. Hyi.

 

lopputulos:

Halusin sävystä kirkkaamman, raikkaamman ja kokonaisvaikutelmasta vaaleamman. Kampaaja oli samaa mieltä kanssani siitä, että mun ihonväriin sopii lämpimät sävyt. En kuitenkaan halunnut punertavaa, kuparia tai oranssia. Päädyimme pyrkimään ruusukultaan (joka on muuten yksi lempiväreistäni nykyään!)

Ulkona ihana kirkkaan vaalea

Sisällä ruusukullan sävyt tulevat esille

Hämärässä valaistuksessa tummempi, mutta vaaleat vivahteet näkyvät silti kivasti

 

Kokonaisvaikutelma on vaaleampi, mutta tyvi silti tumma. Sävy taittaa ihanasti ruusukultaan  ♡ Väri on tosiaan siitä hauska, että sävy vaihtelee valaistuksen mukaan.

Olaplex ja Kerastase-tehohoidot tekivät taas hiuksista ihanan pehmeät ja kiiltävät. Pituudesta ei otettu kuin muutama sentti ja latvoja kevennettiin - silti ihan huikeasti kevyempi olo!

Ensi kerralla haluan ehkä vielä asteen tai pari vaaleammaksi ja alaosasta Strawberry blond-sävyisen (mikäli mahdollista.)

 

 

Onko sulla luottokampaaja, jolla käyt aina vai vaihteletko paikkaa? Värjäätkö kenties itse?

Pinterestissä  lisää hiusideoita, pääosin balayage-värjäyksiä :)

-Lilies

Kommentit

MarikaJohannaP
Hey girl

Mulla on aina luottokampaaja ja muilla en käy :). 

Nämä sun hiukset on ihan mielettömän upeat :)!

Lilies
Lilies & Life

Jos sellaisen löytää, niin pakko pitää kiinni! Vihdoinkin itsekin löysin :) 

Kiitos kovasti! :)

Yhtä sirkusta!

Ruusukulta on ihana väri ja sopii loistavasti sinulle!!

Lilies
Lilies & Life

Niin on < 3 Kiitos paljon! :)

Minnea
Minnean muruja

Oi, ruusukulta on niin kaunis väri! Ihanat tuli sun hiuksista :)

Minä värjään välillä itse, mutta suurimman osan ajasta värjäyksen ja leikkauksen hoitaa luottokampaajani Maija :) Kiva, että löysit hyvän kampaajan!

Lilies
Lilies & Life

Kyllä, pakko oli kokeilla hiuksissakin :)

Kiitoksia :))

On kyllä ihan parasta, kun ei tarvi stressata kelle kampaajalle seuraavaksi tilaa ajan!

SatuJohanna (Ei varmistettu)

Mielettömän kaunis viiminen kuva susta!

Lilies
Lilies & Life

Voi kiitos! :)

Kommentoi