Täydellinen ajoitus

Lilies & Life

...kesälomalle. Vielä on kaksi viikkoa jäljellä ja säästin ne loppusyksyyn kuten viime vuonnakin. Viileähkön kesän ja alkusyksyn jälkeen tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvältä matkata Välimeren lämpöön kahdeksi viikoksi.

Loppukesään ja alkusyksyyn kasaantui paljon kuormittavia ja stressaavia asioita sekä muutoksia, jotka voi nyt jättää taakse hetkeksi.

Tuntuu jotenkin tosi epätodelliselta, että istumme lentokoneessa muutaman tunnin päästä. Ei sitä koskaan meinaa uskoa, ennenkuin on fyysisesti siellä koneessa. Vielä viime hetken pakkaukset ja menoksi.

 

FUN FACT: Olen viime viikkojen aikana löytänyt alekoreista matkalle mukaan bikinejä ja sandaaleja yms. Aloin pakata ostoksiani ja huomasin, että oon ostanut kahdet samanlaiset sandaalit. Eikä sekään, mutta yksi kenkä on eri kokoinen kuin muut, en kestä :'DD

Luvassa useampi Kreikka-postaus matkan jälkeen, ehkä jotain jo matkan aikana, riippuen täysin netin saatavuudesta ja halusta kirjoitella. Olen ajastanut muutamia postauksia parin viikon ajaksi, mutta en jokaiselle päivällä. Palataan aktiivisempaan tahtiin siis matkan jälkeen!

// I'm gonna spend the next two weeks in Kos, Greece. I think it is a perfect time of the year to take a vacation. I'll be back soon!

 

Ya sas!

-Lilies

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Aivan super ihanaa matkaa! :)

Lilies
Lilies & Life

Kiitos!! :)

ElizabethRinne

Ihanaa ja rentouttavaa matkaa! :)

Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

Lilies
Lilies & Life

Kiitos paljon :))

jennajohannasi
Pirtti

Rentouttavaa matkaa! <3

Lilies
Lilies & Life

Kiitoksia <3

Essi's

Ihanaa, auringontäyteistä ja rentouttavaa lomaa! Reissupostaukset ovat aina paikallaan :)

Lilies
Lilies & Life

Voi kiitos!  :) Kiva kuulla, niitä kyllä tulee :D 

Kommentoi