Tulkoon joulu(kuu)

Lilies & Life

Joulukuun eka ja meille tuli joulu!

Suursiivous tehty, ylimääräistä tavaraa viety SPR Konttiin ja koristeet kaivettu kaapeista esille. Meillä on valkoinen-hopea -linja joulukoristeissa.

Joulukalenteritkin on hommattu. Päädyin tilaamaan Partyliten kalenterin lisäksi vielä sen bareMineralsinkin kosmetiikkakalenterin, jota eilen pohdin (päätökseen saattoi vaikuttaa se, että kävin Kicksissä kokeilemassa tuotteita.) Kalenteri on etukäteislahja itselle. Mikä parasta, saan heti avata monta luukkua, koska kalenteri saapuu vasta ensi viikon alussa :D Teen postauksen parhaista tuotteista joulukuun lopussa!

Olen harmitellut sitä, että joulunvietto muuttuu meidän suvussa isovanhempien kodin myymisen takia. Meidän isolla suvulla ei ole enää paikkaa kokoontua. Pitkään näytti siltä, että viettäisimme joulua vain ihan oman perheen kesken. Kunnes jouluaatoksi tulikin suunnitelmia! Kummitätini kutsui meidän perheen heille jouluaatoksi. Mun joulufiilis nousi samantien kattoon. Olen tottunut viettämään joulua vähän isommalla porukalla. Eli jouluaatto tulee olemaan kaikkea tätä: hyvää ruokaa, joulusauna, hautausmaalla käynti, lautapelejä, lahjoja, yhdessäoloa ja lisää ruokaa. Can't wait ❤

Tämän takia meillä ei ole isompaa joulukuusta :D

// 1st of December and Christmas has arrived at our home! I prefer white and silver colored decorations.

 

Yksi ihanimmista suomalaisista joululauluista ❤

 

Miten joulu näkyy kodissasi?

Hankkiiko joku aidon kuusen?

Ihanaa joulukuun alkua kaikille! :)

-Lilies

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Joulu ei näy oikein mitenkään, vielä. No joulusuklaat ja marmeladit on jo ostettu, kun pelkäsin, että jos loppuvat :D. No ne on ainakin hankittu (jos vaikka loppuvatkin kesken, heh). Lahjat on kaikki ostettu. Joulukalenterit avataan tytön kanssa illalla, kun ei aamuisin kerkeä. Meillä kun on kaksi yhteistä meikikalenteria. Se ottaa, kumpi tarttee...ja tyttö menee monena aamuna klo 10:ksi kouluun ja mä olen töissä jo klo 07.00...mutta vielä ei noin konkreettisesti näy millään tavalla. Muovikuusi meilläkin.

Kauniita koristeita sulla, tosi kauniita!

Lilies
Lilies & Life

Voi vitsi sulla on jo lahjat ostettu! Mulla on vasta kaksi :D

On se kosmetiikkalenteri vaan kiva, kun ei tiedä mitä sieltä paljastuu päivittäin :)

Kiitos! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana joulutunnelma teillä! :)

Lilies
Lilies & Life

Kiitos! :)

Voi miten ihanan tunnelmallisen näköistä! <3

Lilies
Lilies & Life

Voi kiitos ♡

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.