Twistbe Box: Talvi-ihon tehokosteutus

Kaupallinen yhteistyö: Twistbe

En ole koskaan tilannut mitään kauneusboksia. Olen aina ollut hieman ennakkoluuloinen ja arvellut, että mukana tulisi minulle turhia tai epäsopivia tuotteita. En ole myöskään halunnut sitoutua monen kuukauden tilauksiin.

Nyt kuitenkin tartuin tilaisuuteen lähteä mukaan uuden kauneusboksin lanseeraukseen, sillä olen aidosti kiinnostunut siitä. Tämä beauty box ei edellytä kestotilausta (on siis kertaostos), sisältää maltillisen määrän tuotteita, jotka ovat täysin luontaisia ja sopivat kaikille ihotyypeille. Lähes kaikki käyttämäni kosmetiikka on luonnonkosmetiikkaa.

Twistbe* on suomalainen luonnonkosmetiikan erikoismyymälä. Verkkokaupan lisäksi löytyy kivijalkamyymälä, joka sijaitsee Helsingissä. Yrityksen perustajat Kati ja Veera ovat opiskelleet kosmetiikka-alaa, mm. ihon biologiaa, solubiologiaa, raaka-ainetuntemusta sekä kosmetiikan valmistusta ulkomailla.

Nimi TwistBe tuli sanoista ”The Way It’s Supposed To Be”. Kati ja Veera halusivat Twistbe:n olevan paikka, jossa myytäisiin tuotteita vain ”niin kuin tuotteiden pitäisi olla” eli aidosti ihoa hoitavia, toimivia ja hinta-laatusuhteeltaan hyviä kuormittamatta kehoa tai ympäristöä. Koko valikoima on luonnonkosmetiikkaa.  Jokaisen myytävän tuotteen on täytettävä tarkat kriteerit.

twistbe box

TWISTBE BOX

Twistbe lanseeraa nyt ensimmäisen kauneusboksinsa ja sain sen itselleni testiin ✨ Twistbe Box sisältää 6 laadukasta luonnonkosmetiikan tuotetta sekä näytteitä. Ensimmäisen boxin teema on ”Ihonhoitosetti talvi-ihon kosteutukseen”.

Boxin ostajat pääsevät veloituksetta ”miniverkkovalmennukseen” katsomaan ihonhoidon asiantuntijoiden videotutoriaaleja, joiden avulla uusista ihonhoitotuotteista saa kaiken hyödyn irti!

Oma ihoni ainakin kaipaa talvisin extrapaljon kosteutusta ja suojaa vaihtelevan sään takia. Twistbe Box sisältää täsmätuotteita tähän. Laatikosta paljastui toisiaan täydentävät tuotteet täydelliseen ihon kosteutukseen. Tuotteita oli sekä päivä- että yökäyttöön. Kaikki laatikon tuotteet olivat minulle uusia tuttavuuksia, mutta tuotemerkeistä osa oli tuttuja ja tunnettuja. Yksi tuote on täysin uusi suomalainen tuote.

En esittele tuotteita tässä, jotta paketin sisältö säilyy yllätyksenä tilaajille. Voin kuitenkin sanoa, että hinta-laatusuhde on kohdillaan enkä usko paketin sisällön tuottavan pettymyksiä. Itse ainakin tutustuin ja ihastuin sellaisiin tuotteisiin, joita en välttämättä olisi itse ostanut. Kahdesta laatikon tuotteesta on tullut suosikkejani. Tuotteista 5/6 jää käyttööni. Yhdessä tuotteessa ei ole mitään vikaa, olen vain liian laiska käyttämään tämän tyyppisiä tuotteita 🙈Varsinaisten tuotteiden lisäksi boxista löytyi tosiaan 3 näytettä, jotka käytin heti!

Twistbe Box* on tilattavissa vain rajoitetun ajan 28.1.-31.1.2021 ja niitä on vain rajoitettu määrä.

Alekoodilla LILLIBOX saat boxin hintaan 59 euroa (norm. 79 e)! 🤩

 

Minulle jäi erittäin positiivinen kokemus ensimmäisestä beauty boxistani! 

-Lilli

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN / BLOGIT.FI

kauneus meikki iho testit
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *