Uutta ilmettä sisustukseen (sis. alekoodin)

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

Kotimme sisustus päivittyi jälleen hieman, kun sain valita Poster Storelta julisteita ja kehyksiä. Olen viimeksi kaksi vuotta sitten päivittänyt taulujani ja niistä ei sovi nykyiseen kotiin kuin osa.

Poster Store  on ruotsalainen vuonna 2014 perustettu sisustusalan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman julisteita ja kehyksiä. Julisteet ovat edullisia ja tyylikkäitä. Aiheita on paljon ja valikoima päivittyy viikoittain uusilla julisteilla, joten jokainen löytää juuri omaan tyyliin ja kotiin sopivat julisteet valikoimasta. Ideoita tauluseinän kokoamiseen ja seinätaiteeseen löytää selaamalla inspiraatiosivua.

Julisteet eivät ole ainoastaan trendikkäitä ja kauniita, vaan ympäristö on otettu huomioon niin tuotanto- kuin toimitusprosesseissakin. Julisteet painetaan Ruotsissa Tukholman lähettyvillä. Paperi, jolle julisteet painetaan, on FSC-ympäristömerkitty. Lisäksi painotehtaalla ja valmistusprosessilla on pohjoismainen Joutsenmerkki.

lilies blogi

Ihan ensimmäiseksi valitsin julisteet ja kehykset makuuhuoneeseen. Poistimme vanhan pölyä keräävän tauluhyllyn ja asensimme tilalle kaksi 50×70 cm taulua. Tämä on mielestäni modernimpi ratkaisu.

Halusin jotakin romanttista ensimmäisen vuosipäivämme kunniaksi, joten valitsin ”Together”-julisteen. Sen kaveriksi sopi täydellisesti tunnelmaltaan ja värimaailmaltaan rauhallinen ”Polku hiekkarannalle”-juliste. Kuvasta tulee mieleen 25 km päässä sijaitseva Porin Yyterin hiekkaranta, Kreikan saaret ja lämmin kesätuuli. Kehyksiksi otin vaaleat tammikehykset. Puu on aina puu – se tuo lämpöä ja maanläheisyyttä sisustukseen.

lilies blogi

lilies blogi

Makkarin lisäksi halusin piristystä keittiön ja ruokailutilan seiniin.

Valitsin tyyliltään kaksi samanlaista julistetta, joiden aihealueet olivat meille rakkaita. ”Pasta Guide” laitettiin keittiöön ja ”Wine Guide” ruokapöydän taakse seinälle. Koko näissä on 30×40 cm. Myös näissä on tammikehykset.

Halusin vielä jotakin henkilökohtaista vain minulle.

Vastaan tuli Elisabeth Fredrikssonin graafisesti kuvitettu, vaaleanpunaisen ja kullan sävyinen ”She believed she could”-juliste. Se oli saatava. Sen kaveriksi valitsin kuvioltaan ja värimaailmaltaan samankaltaisen ”Pink Grey Gradient Cubes”-julisteen. Näiden julisteiden koko on A4 eli 21x 30 cm. Näihin tuli mustat metallikehykset.

lilies blogi

Tällä kertaa en koonnut tauluseinää, vaan valitsin taulut pareittain. Meidän talossa ei ole sellaista isoa vapaata seinätilaa, johon tauluseinän olisi saanut suunniteltua. Nyt on kiva, kun saimme uutta sisustusta niin moneen tilaan!

ALEKOODI

Minulla on ilo tarjota lukijoilleni alekoodi julisteisiin!

Koodilla LILIES35 saat -35% alennuksen julisteista (ei koske Selection-mallistoa eikä kehyksiä.)

Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Koodi on voimassa ajalla 1.7.-8.7.2021.

-Lilli

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN / BLOGIT.FI

koti sisustus suosittelen
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *