Vielä viimeiset jazztunnelmat

Lilies & Life

Lue täältä ensimmäinen Pori Jazz-postaus! Viikko meni tosi nopeasti ja viime viikonloppu olikin Jazzien päätösviikonloppu. Kirjurinluodon puolella oli pääkonsertit perjantaina ja lauantaina. Jazzkadulla liikkui enemmän ihmisiä kuin arkipäivinä. Vastaan saattoi tulla yllättäviäkin tuttuja. Huono puoli oli se, että hintoja nostettiin pariksi viimeiseksi päiväksi ja baaritelttojen hanoissa oli jäljellä enää päärynäsiideriä ja Lapin kultaa. Iltaisin jono biletelttoihin oli tunnin mittainen eikä alkuillastakaan saanut enää istumapaikkaa terasseilta. Mutta kaikki tämä kuuluu asiaan joka vuosi!

Eteläranta/Jazzkatu

Perjantain alkuilta Kirjurinluodon viinikylässä

Pikkusisko A <3

Ihana ystävä <3  K oli mun partner in crime viime kuussa Barcelonassa :)

Lauantaina kävin nauttimassa lämpimästä kesäpäivästä (jo oli aikakin) kummityttöni äidin E:n kanssa, joka oli yllättäen saapunut Poriin <3 Jaoimme kesän ensimmäisen ja viimeisen hattaran :D

Ostin pikkukojusta käsintehdyt, nahkaiset sulkakorvikset - väri ihana ruusukulta! Korvikset ovat uskomattoman kevyet. Sulat on mun juttu, laatikosta löytyy monenlaisia sulkakoruja ja selästäkin yksi vähän isompi tatuoinnin muodossa - onkin vilahtanut aikasemmissa postauksissa :)

Äiti halusi ostaa minulle ja siskolleni rannekorut :) Kultainen on minun. 

Impulsiivinen shoppailutaipumukseni meinasi viedä voiton tämän paidan kohdalla, mutta siskoni kysyi: "Missä sä muka tollasta ikinä käyttäsit?" - Totta. En osta.

Jazzkadulla on tarjolla monenlaista ruokaa. Rakastan kaikkea Kreikkaan liittyvää, joten oli itsestäänselvyys maistaa kanagyrosia kreikkalaisesta grillistä. Annos oli niin iso, että pitataikina jäi lähes kokonaan syömättä, hyvä että jaksoi täytteet syödä :D Oli hyvä, mutta ei ihan samantasoinen kuin Kreetalla!

Kävin sunnuntaina vielä nopeasti töiden jälkeen katsomassa josko kojut myisivät tuotteitaan halvemmalla hinnalla. Menin liian myöhään, lähes kaikki oli jo purettu. Muutama teltta oli vielä pystyssä.

Katu oli jo tosi hiljainen sunnuntaina, ihan eri tunnelma kuin perjantaina tai lauantaina.

 

Niin ne tuli ja meni. Ensi vuoteen siis! Porilaisilla on tapana sanoa, että Pori kuolee kun Jazzit päättyvät. Ihmisiä ei juurikaan ole liikkeellä edes viikonloppuisin. Monet varmasti suuntaavat mökeilleen tai kiertävät Suomea tai maailmaa kesälomillaan. Elokuussa kaupunki herää taas hetkeksi kun järjestetään Kirvatsin Jytä sekä Porispere 2017. Muita merkittäviä tapahtumia ei (tietääkseni) täällä ole enää tänä kesänä.

 

// It's over - I mean the Pori Jazz -festival. Last week went by so fast. The last Jazz weekend was fun, I spent time with family and friends. Now people will leave Pori and the city will be nice and silent - until the next festival Porispere 2017 (and the Kirvatsin Jytä -event) in August.

 

Mihin festivaaleihin/tapahtumiin aiot vielä osallistua tänä kesänä?

-Lilies

 

FOLLOW:   FACEBOOK   INSTAGRAM   BLOGLOVIN   BLOGILISTA   PINTEREST

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Toi on oikeesti ärsyttävää, tuo hintojen nosto. Siitä paistaa niin se ahneus läpi...

Ihanat rannekorut, kelpais mullekin ja ruusukultakin on mun lemppari. Mun iphonekin on ruusukultainen :D

Hyviä kuvia olet ottanut!

Lilies
Lilies & Life

Niin on, alkaa hinnat olemaan melko suolasia! 

Kiitos :) Ruusukulta on ihana väri <3

Kommentoi