Vihdoinkin omannäköinen koti (sis. alekoodin)

Kaupallinen yhteistyö: Poster Store

poster store     poster store

 

Muutin tammikuussa eron jälkeen yksin vuokra-asuntoon. Silloin piti hankkia kerralla paljon uusia huonekaluja ja kodin tarvikkeita. Ostin kaikki puuttuvat huonekalut käytettyinä ja sukulaiset lahjoittivat joitakin tavaroita. ”Pinnallisemmat sisustustavarat” olivat tässä kohtaa täysin toisarvoisia.

Aloin pikkuhiljaa hankkia niitä ei-niin-tärkeitä, esteettisiä esineitä. Nyt, kun muutosta on kulunut vajaa puoli vuotta, alkaa tämä asunto vihdoin näyttää mun kodilta. Olen saanut matot lattialle, huonekalut paikoilleen ja hyllyt seinään.

Vietän eniten aikaa olohuoneessa. Katson telkkaria, rentoudun sohvalla, syön, kirjoitan blogia ja vietän aikaa vieraiden kanssa. Olohuoneen viihtyisyys on siis itselle iso asia. Olen muuten ollut suht tyytyväinen olkkarin sisustukseen, mutta telkkari pitää päivittää ja päänvaivaa on aiheuttanut seinä, jolla sohvani on. Se oli pitkään tyhjä. Sitten löysin siihen siskoltani vanhan taulun, joka ei suoraan sanottuna sovi yhtään asuntoni väreihin tai tyyliin. Ajattelin, että parempi sekin kuin tyhjä, kolkko seinä…

 

poster store

 

Onneksi tauluasia on nyt korjattu. Sain nimittäin valita Poster Storelta  itselleni julisteet  kehyksillä. Poster Store on ruotsalainen vuonna 2014 perustettu sisustusalan yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman eri aiheisia julisteita. Paperi, jolle julisteet painetaan, on FSC-ympäristömerkitty. Lisäksi painotehtaalla ja valmistusprosessilla on pohjoismainen Joutsenmerkki. Julisteet painetaan Tukholmassa.

En kyennyt itse päättämään, mitkä julisteet valitsen, joten kutsuin sisustusalalla työskentelevän ystäväni auttamaan. Selasimme koko valikoiman läpi ja pohdimme varmaan parin tunnin ajan, mitkä taulut olivat minun tyylisiäni ja sopisivat olohuoneeseeni.

En ole ennen ajatellut, että haluaisin omaan asuntooni kollaasiseinää. Olen toki ihastellut niitä kyläillessäni sekä Instagramissa – se ei vain ole tuntunut omalta jutulta. Minulla oli kuitenkin muissa huoneissa jo taulut valmiina ja olkkarin seinällä oli melko laaja tila käytettävissä, joten aloin lämmetä ajatukselle. Suunnitellessamme kollaasia huomasin pian, että siitähän tulisi ihan älyttömän hieno!

 

 

Valitsimme puoliksi vahingossa tyyliltään hyvin samankaltaisia julisteita. Lopulliset valinnat oli helppo tehdä,kun huomasimme, mitkä julisteet sopivat värimaailmaltaan sekä tyyliltään yhteen. Valitsin pääasiassa mustavalkoisia tai hillityn värisiä julisteita. Mukaan mahtui tekstitaulu, valokuvia ja graafinen taulu. Valitsin kaikkiin ohuet, mustat metallikehykset. Kehyksissäkin oli paljon valikoimaa; kulta- sekä hopeakehyksiä, kuparia, valkoisia tai mustia puukehyksiä, pähkinäpuuta tai tammea, julistepuristimia sekä tosiaan valitsemani metallikehykset.

Mielestäni kokonaisuus on tyylikäs. Tuli tehtyä nappivalinnat. Jokainen taulu kertoo jotain minusta ihmisenä. Elämääni ajatellen osuvin taitaa olla on tekstitaulu ”MORE ISSUES THAN VOGUE.”

 

poster store

 

Iso 50 x  70 cm Snow Leopard -juliste on mielestäni majesteettinen ja villi. Rakastan kissaeläimiä ja niiden luonne täsmää monelta osin omaani.

 

poster store

 

Olen haaveillut peikonlehti-kasvista, mutta Manu-kissa luo omat haasteensa kasvien hengissä säilymiseen. Niinpä päätin tilata ikuisen peikonlehden Monstera Leaves -taulun muodossa. Taulun koko on 40 x 50 cm.

 

poster store

 

Olen itsenäinen ja vahva nainen, joten Woman in hat -juliste puhutteli minua. Naisellisuutta ja herkkyyttä kollaasiin tuo myös suloinen, pieni A4-kokoinen Kukat -juliste.

 

poster store

 

Maailmankartta piti saada edes pienikokoisena mukaan kollaasiin, sillä olen jonkin verran matkustellut elämässäni ja taulu muistuttaa erilaisista reissukokemuksista.

 

 

Poster Storen valikoimaan jäi vielä pari julistetta, jotka laitoin kirjanmerkkeihin ja tilaan mahdollisesti myöhemmin kollaasin jatkoksi. Tekstitauluissa oli monta osuvaa julistetta ja Vintage-julisteissa niin ihania kuvia, jotka sopisivat tyyliini.

Jos sait inspiraation koota oman tauluseinän tai jos silmään osui ihan yksittäinenkin kiva juliste, suosittelen selaamaan Poster Storen valikoimaa.

 

Saan lisäksi tarjota teille alekoodin julisteisiin!

Koodilla LILIES30 saat -30% alennuksen Poster Storen verkkokaupan julisteista. Ale ei koske Selection-mallistoa eikä kehyksiä. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin.

Koodi on voimassa 9.7. saakka.

 

Ei muuta kuin sisustelemaan <3

-Lilli

 

 

FOLLOW:  FACEBOOK / INSTAGRAM / BLOGLOVIN

koti sisustus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *