WW: Boho love

Lilies & Life

Viime viikon Wednesday Wellness-postauksessa kerroin tällä viikolla esitteleväni mun lempisarjan luontaisissa meikeissä. Saatiin sarja jokin aika sitten meille työpaikalle myyntiin ja on ollut hyvin vaikea olla ostamatta koko telinettä tyhjäksi :'D Kyseessä on suuren suosion saavuttanut ranskalainen luonnonkosmetiikkasarja Boho Green Make-up. Heidän arvojaan ovat mm. ekologisuus ja eettisyys. Tykkään myös siitä, etteivät tuotteiden hinnat ole päätähuimaavia. Täältä löytyy lisätietoa sarjasta :)

// I've fell in with love with Boho Green Make-up - organic, high quality makeup at low price. I've tried several products already:

 

Tähän mennessä olen testaillut:

Ripsiväriä - Volume & Green - mascara

Tämä on tuuheuttava, otin sävyn 01 noir. Todella hyvä luonnonkosmetiikan ripsari. En ole tähän mennessä löytänyt parempaa kuin Benecos Long Lashes, mutta tämä on hyvä haastaja!

Kulmakynää - Eyebrow pencil

Valitsin tummimman sävyn eli 01 brun, joka ei ole liian tumma eikä liian vaalea. Lopputulos on tosi luonnollinen. Arkikäytössä hyvä. Juhliin haluan tehdä hieman tummemmat kulmat, silloin käytän toista tuotetta.

Luomivärejä - Matte eyeshadow & Shimmery eyeshadow

Huima valikoima sävyjä, löytyy niin mattaa kuin helmiäistäkin. Levittyy hyvin ja näyttää luonnolliselta. Jos haluan runsaamman pigmentin, laitan alle silmämeikinpohjustusvoidetta. Lemppariksi on noussut sävy 114 Pêche De Vigne, ihana matta vaaleanpunainen.

Kiinteää mineraalipuuteria - Compact mineral powder

Ihooni sopi sävy 02 Beige Clair, kun kesän rusketus on enää muisto vain. Tykkään paketin pienestä koosta, on helppo pitää vaikka laukun sivutaskussa.

Maapuuteria (aurinkopuuteria) - Terracotta bronzer

Meinasi iskeä valinnanvaikeus matan, helmiäisen sekä kevyesti hohtavan välillä. Päädyin valitsemaan sävyn 05 - Terre de corse, joka on kevyesti hohtavan ja ihana ruskean sävy. Nappivalinta mun iholle, tätä en enää vaihtaisi!

Peitepuikkoa - Concealer

En muista, koska olisin viimeksi omistanut peitepuikon. Olen käyttänyt sekä korostamiseen, että peittämiseen (ei varmaan kuuluisi, mutta toimii hyvin) valokynää. Nyt ostin Bohon sävyn 02 Beige clair ja olen todella tyytyväinen. Käytän tätä jatkossa peittämiseen, en enää valokynää :D

Huulipunia - Sheer matte lipstick & Intense matte lipstick

Kuten luomivärejä, löytyy myös huulipunia iso valikoima. On sekä helmiäisiä että mattaa. Kaapistani löytyy molempia. On ruskean sävyistä ja enemmän punertavia. Luonnollisia, ihania pigmenttejä ja pysyy hyvin. Ei tarvi montaa kertaa päivässä lisäillä, jos käyttää huulimeikinpohjustusvoidetta alla.

Huultenrajauskynää - Lip liner

Kynissä riittävä värivalikoima ja hyvä pigmentti.

 

 

Bohon tuotteita löytyy ainakin Hyvinvoinnin tavaratalosta.

Koodilla  LILIESLIFE20  saat -20 % alennuksen yhdestä ostokerrasta 12.3.2018 saakka!

 

Onko Boho tuttu?

Suosittelen vahvasti kokeilemaan!

-Lilies

 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.