Hyvää syntymäpäivää, rakas!

 

 

 

Birthday ideas.png

 

Meillä on nyt vietetty synttäreitä oikein urakalla. Ensin minun 20. syyskuuta ja nyt skotin 6. lokakuuta. Haluan siis jakaa meidän synttärit teidän kanssa ja ehkä antaa teille ideoita, miten  voitte juhlistaa kumppanin synttäreitä. Paljon hauskaa on pidetty ja dietiltä ollaan luistettu sinne ja tänne, mutta sehän tässä on taka-ajatus: oppia syömään terveellisesti kohtuudella. Ja olenhan minä päässyt alas 88 kilon puolellekin, joten voitto sekin. Olimme etukäteen sopineet, että minä saan hienon ravintola illallisen ja skotti saa kunnon kakun ja näin vedimme rajat roskaruuan syömiselle. 

 

Linda, 24-vuotta 

Screen Shot 2018-10-06 at 19.05.35.png

 

 

Aloitetaan siis omista synttäreistäni. Korttini oli hellyyttävä kuva minusta ja hänestä ystäväni häissä viime kesän. Sain myös ihanan yksisarvismukin, kauan kaivatun Pandora rannekorun, liian pienet tennarit ja tumman emeraldin värisen nahkatakin. Taidan olla aika erikoinen ihminen, jos näitä lahjoja tällä tavalla katsoo, haha! Hänen vanhemmiltaan tuli myös hyvin ajateltu lahja – lahjakortti Gymsharkille! Sain myös itsetehtyä karppikakkua suomalaiseen tapaan mansikoilla ja kermalla koristeltuna – ai että kun oli hyvää! Päiväni oli lähestulkoon täydellinen ja oloni hellitty ja rakastettu. 

 

fullsizeoutput_1f8f.jpeg

 

 Illalla minut myös vietiin ihanalle päivälliselle Six by Nico ravintolaan yhden parhaan ystäväni ja hänen poikaystävänsä kanssa. Six by Nico  on erikoinen ravintola”ketju” syntyjään Glasgowsta ja suosittelen lämpimästi käymään, jos eksytte tälle puolelle maailmaa. Menu koostuu kuudesta ruokalajista, joita ei oikeastaan voi valita. Kasvissyöjille on oma menunsa ja lihansyöjille omansa ja niitä voi miksailla keskenään. Menu vaihtuu kuuden viikoin välein koko ravintolan mukana. He haluavat luoda sinulle kokemuksen, aivan kuin olisit jossain muualla. Muutamia menneitä menuja ovat muun muassa Chippy, 80s ja Willy Wonka – näitä voi ihailla heidän nettisivullaan. Tällä kertaa söimme Milanoa ja annan kuvien puhua puolestaan. Vaikka annokset näyttävät naurettavan pieniltä, neljännen lautasellisen aikana on jo aika täysi olo. Ja hintaa tällä kokemuksella on vain £28 (+£25 viinit, jos ne haluat). Wow!

 

Enlight84.jpg

 

Roisin, 23-vuotta 

 

Järjestin ihanaiselle naiselleni pienen yllätyksen heti alkuun päivä ennen synttäreitä. Menimme kahvilaan hänen arvaamattaan tapaamaan hänen vanhempiaan. Tiedän, että he ovat läheisiä ja että se on tärkeää rakkaalleni viettää aikaa heidän kanssaan, joten halusin heidän olevan osa synttäreitä. Harmikseni se “oikea” syntymäpäivä ei sopinut heidän kiireiseen aikatauluunsa. Illalla muutama työkaveri tuli muutamalla coctailille ja kakulle, jonka ostin tästä loistavasta leipomosta Bibi’s, joka on myös käymisen arvoinen, jos tänne päin lähtee käymään. Vietimme hauskan illan pelaten juomapeliä nimeltä bussimatka. Ihan mahdoton peli! Vain yksi neljästä selvisi loppuun asti.

 

Itse syntymäpäiväksi, järjestin leikkisän lahjojen etsinnän. Runoilin pitkän tarinan, jonka varrelle piilotin kaikki viisi pientä lahjaa. Käyttäen ebay taitojani, ostin hänelle oranssin Kånkenin, Fitbit Charge kakkosen, stevialla makeutettuja Seashell suklaita, Disney Tsum Tsumin ja persoonallisen kirjan, the book of roisin. Oranssi on rakkaani lempiväri ja seashel cavalier suklaat on hänen lemppareitaan. Fitbittiä tarvitaan- tai no niin minusta ainakin se on hyvä kannustin. Disney Tsum Tsum monsteri oli se villikortti, mutta ilme hänen kasvoillaan oli sen arvoinen. Tsum tsumit vain vievät sydämesi mennessään, niin pehmeitä nallukoita ne on.

 

 

E6C7AC9D-A420-4504-92DB-17006E7BFAC8.jpg

 

Kaikkein hienoin löytö minusta on kuitenkin se viimeisin. Löysin nettisivun nimeltä the book of everyone , josta voit tilata kirjan kenen nimellä tahansa ja jokainen sivu muokkautuu tämän ihmisen mukaan. Tiettyjä sivuja voi myös itse muokata. Kirjassa on hauskoja faktoja, kuten kuinka monta kertaa sydämmesi on arviolta lyönyt elämäsi aikana ja kuinka sinulla on kaksi kromosomia vähemmän kuin tavallisella perunalla. Se on kieltämättä hauskaa luettavaa, jopa ihmiselle joka ei ole mikään kirjatoukka.

 

Tämän lisäksi olin luvannut etukäteen tilata erikoiseditionin pelistä Red Dead Redemption, josta en tosissaan tiedä yhtään mitään muuta kuin sen, että muija ei ole odottanut mitään sitä kovempaa. Toivottavasti se ei ole pettymys, kun se saapuu 20 päivän päästä. Jopa lomat on varattu pelaamista varten…

 

fullsizeoutput_1f8c.jpeg

No mutta, me jatketaan kakun syömistä täällä!

Kommentit (2)
  1. Hyvää Syntymäpäivää Rakas | Ilta-sanomat Uutiset
    28.5.2020, 05:30

    […] Hyvää syntymäpäivää, rakas! – Lintu Maailmalla | Lily – Hyvää syntymäpäivää, rakas!. […]

  2. Hyvää Syntymäpäivää Rakas | Uutiset Ilta
    23.5.2020, 22:54

    […] Hyvää syntymäpäivää, rakas! – Lintu Maailmalla | Lily – Hyvää syntymäpäivää, rakas!. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *