Kolme hyvää syytä kuunnella podcasteja ja meidän uusi sarja!

21392826_10155741878919529_1793643613_o.jpg

Kuva: Sanni Riihimäki

Vihdoinkin – meidän oma podcast-sarja Afterwork on startannut! Tätä ollaan puuhattu viime keväästä saakka ja nyt eka esittelyjakso on vihdoin julki – herkkua on luvassa uuden jakson muodossa joka keskiviikko! Jee!

Afterwork on kolmen naisen, minun, Rinan ja Jennin juttutuokio – johon kaikki ovat tervetulleita mukaan. Parhaimmillaan meidän jutut saa kuulijan nauramaan vedet silmissä, posket punoittamaan tai ehkä jopa oivaltamaan jotain uutta. Halutaan kertoa samaistuttavia tarinoita, (meidän) tosielämästä. Välillä avaudutaan vaikeistakin jutuista, mutta aina kuitenkin tsempataan ja keksitään ratkaisuja. Käsittelemme aiheita kuten ero, sinkkuelämä, ystävyys, yksinäisyys työelämä, itsetunto, perheenperustaminen jne.! Kaikenlaisia aiheita, joita jokainen meistä pohtii varmasti jossain vaiheessa elämäänsä.

21390643_10155741879004529_1990733489_o.jpg

Kuva: Sanni Riihimäki 

Oma podcast-sarja on ollut mulla haaveena jo pitkään ja on aivan mieletöntä, että saan tehdä sitä ihanan työkaverini Rinan ja upean Pupulandian Jennin kanssa. Afterworkin ensimmäinen jakso löytyy Wecast-sivulta, jossa on myös liuta muita supermielenkiintoisia (ja uusia) podeja. Kaikki sarjat löytyvät toki myös ITunesista ja jos oikein innostut lataa ihmessä podcastien oma ”Spotify” eli Acast-sovellus.  

Podcasteista on puhuttu, etenkin viime aikoina hyvin paljon. Joka vuosi on uumoiltu, että nyt ne iskevät kunnolla myös tänne Suomeen. Mulle podit ovat melko uusi juttu. Tavallaan hassua, sillä radiohommissa on niihin kyllä tullut törmättyä hyvinkin usein. En vain ole löytänyt itselleni tarpeeksi koukuttavaa sarjaa – tilanne on toki muuttumassa, sillä esimerkiksi viikonloppuna kuuntelin lenkillä ollessani liudan ”self motivation” -podcasteja.

Muualla maailmassa podit ovat jo iso juttu ja viimeistään nyt Suomessakin laaja yleisö on niistä kiinnostunut. Syy miksi moni saattaa lämmetä hieman hitaammin podien maailmaan, on ehkä se ettei oikein tiedä, missä tilanteessa ja milloin niitä voi kuunnella. Moni on tottunut kuuntelemaan radiota tai musiikkia autossa, lenkillä yms. Podcastit sopivat näihin (ja muihinkin) tilanteisiin aivan loistavasti! Parhaimmillaan ne inspiroivat ja auttavat keskittymään esimerkiksi juoksemiseen lenkillä.

 

Listasin kolme erittäin hyvää syytä, miksi nyt viimeistään kannattaa ottaa podcastit kuunteluun:

 1.     Inspiroidut & oivallatLenkkeilyn/ruuanlaiton/aamutoimien ohessa voi samalla inspiroitua, virittäytyä päivään tai parhaimmillaan oppia jotain uutta. Ihmeellisesti piristää, kun joku kuiskii maanantaiaamuna korviin, että sinä pystyt tähän! Ei ole aihepiiriä, josta podeja ei olisi tehty! 2.     Pakoon arkea & aivoille herkkuaViihteelliset podit ovat ihan parasta pakoa arkeen! Aina ei tarvitse työmatkalla lukea kirjaa tai varsinkaan selata puhelinta, joskus on vaan ihana istua napit korvilla ja viihtyä. Aivot myös tykkäävät ja mielikuvitus pääsee töihin. 3.     Opit uutta & kehityt!Mistä aiheesta sinä haluaisit oppia uutta? Podcastien avulla voit ottaa haltuun asioita, joista olet aina halunnut tietää – helpolla ja kevyellä tavalla. Itse kuuntelen paljon henkilöbrändäykseen liittyviä podeja, sillä aihe kiinnostaa minua suunnattomasti.

 

Ps. Mikäli innostut kuuntelemaan vaikkapa meidän podcastia, niin anna ihmeessä palautetta 🙂 Olisi niin kiva tietää, mitä Afterworkista tykkäätte?

kulttuuri suosittelen suosittelen
Kommentit (3)
  1. Hahah nyt löysin. 😀

    1. Mahtavaa 🙂 Siinä taisi olla hetkellinen bugi, mutta nyt pitäisi kaiken toimia. 

  2. Kuulostaa tosi kiinnostavalta! 🙂 Miksi en löytänyt teidän Podcastia? 🙁 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *