hetkiä minä toivoisin.

Ennen soitin kitaraa. Nuottiriveiltä melodioita kitarankielille tiputtelin, ja sointuja lentoon päästin. Käsitöitä tein aina kausittain, välillä suuritöisiä kirjoneuleita ja kaikenlaista, välillä taas pöytäliinaa huovuttelin. Leivoksia ja kakkuja ennen koristelin, sokerimassaa värjäilin ja pyörittelin. 

Mutta ne ovat poissa. Kun käsillä ei saa aina edes kaksikätisesti syötyä, ja lusikkaa pitää vuorotellen käsissä pitää, keitto jäähtyy lautaselle taukojen kestäessä niin kauan. Ei silloin tuollaista tehdä ei. Kun kirjoittaminenkin lyhyissä pätkissä puhelimella vain sujuu. Mutta silti, luovuutta en haluaisi pois heittää. Valokuvausta, videoimista, sitä minä haluaisin. Painavaa möhkölemäistä kameraa, eivät vaan jaksa nämä kädet käyttää, tai keho kantaa.

 

 

Hetkiä minä kuvaamiseen haluaisin. Hetkiä, jotka toisivat enemmän tunteita. Hetkiä, jotka kertoisivat enemmän. Hetkiä, jotka vapauttaisivat. Hetkiä, jotka olisivat sieltä ja täältä. Hetkiä, joita olisi suunniteltu. Hetkiä, jotka yllättäisivät. Hetkiä, joista olisi iloa myös muille. Hetkiä, jotka auttaisivat muistamaan. 

 

Jos aika riittäisi. Jos kädet sallisivat. Jos olisi tarpeeksi hyvää tekniikkaa käytössäni. Jos itse heittäytyisin. Silloin harrastaisin enemmän luovien asioiden tekoa. 

image_52.jpeg

Kommentit (4)
  1. hei! linkkaamasi video ei toimi 🙁

    1. Hei! Kiitos muistutuksesta. Nämä videot on poistettu, sillä en toimi enää kyseisen yhdistyksen tehtävissä, keskittäen voimavarani täysin vain toiseen yhdistykseen. Otan tuon kohdan postauksesta pois epäselvyyksien vuoksi, kiitos kun huomautit.

  2. Olisko helpompaa kuvata minijärkkärillä? Ne on aika pieniä ja huomattavasti normijärkkäriä kevyempiä. Kuitenki pitkälti samoilla ominaisuuksilla

    1. Niitä olenkin aika paljon tässä silmäillyt. Sellainen joka kulkisi matkassa aina, eikä tarvitsisi erikseen suunnitella mukaan ottoa. Pienemmällä kameralla ehkä hälvenisi myös se sellainen tietynlainen julkisen paikan häpeä 😀 

      Pitää tutkailla tarkkaan ominaisuuksia ja käytettävyyttä. Keveys sekä pieni koko on ennen kaikkisen tärkeää, laadun lisäksi. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *