Insta suosituksia – lusikoista vaaleanpunaiseen

Instagramin aktiivisena käyttäjänä päätin tehdä sekalaisen listan joistain seuraamistani käyttäjätileistä. Listalta löytyy niin sairauksien tai vammojen kanssa eläviä, kuin myös valokuvaajia, julkkiksia ja on joukossa pyöräilevä kahvihifistelijäkin. 

 

Postauksessa käytetyt kuvakaappaukset ovat julkisilta käyttäjätileiltä, kaikki valokuvat kuuluvat heille. Linkit käyttäjätileihin löytyvät klikkaamalla otsikkoa (käyttäjätunnusnimeä). All of the screenshots used in this post, are from the public accounts of these users, therefore they have all of the rights for the photos. Links to the accounts can be found by clicking the titles/usernames.

 

THETUBEFEDWIFE

Seattlessa asuva Chanel on varmaankin yksi ”spoonie community”n tunnetuimmista henkilöistä. Vakavasti sairas nuori nainen bloggaa, käy puhumassa sairaasta elämästään, antaa vertaistukea, ja jakaa elämäänsä myös heikoimpina hetkinään. Aivan viime aikoina on ollut huikeaa seurata hänen matkaansa läpi kantasolusiirron, joka on mahdollistanut hänelle jo yhden erittäin suuren asian: kolmen vuoden jälkeen, hän on voinut syödä aterioita itse, sen sijaan että kaikki ravinto tippuisi letkua pitkin. Chanelin huumorintajusta kertoo jotain se, että hänen päällään näkyy välillä t-paita, jossa valokuva juustohampurilaisesta. Omasta mielestään se on hauskan ironista ja ihmisissä hämmennystä herättävää.

IMG_9291.PNG

 

IMG_9292.PNG

 

Uwalk_iglide

Nuorena neliraajahalvaantunut Steph todellakin tekee paljon ja on kertonut itsekin usein hämmästelevänsä, kuinka hän kykenee eri asioihin. Vaikka sormissaan ei olekaan liikettä, meikkaa hän taitavammin pieniäkin yksityiskohtia, kuin moni muu. Meikkausvideoita julkaiseva nainen ei tyydy vähään, vaan kaiken täytyy olla tip top. Naisen kenkähyllyt kiertävät koko huoneen ja useimmiten hänellä näkee korkeat korot jaloissaan. Steph ei kuitenkaan keskity vain ulkonäöllisiin asioihin. Hän näyttää ihmisille, kuinka esimerkiksi pääsee itse siirtymään autoonsa ja ajamaan itsenäisesti. Parhaan ystävänsä Chelsie Hill’n (Youtubesta löytyy hänen pyörätuolitanssivideoita) tanssiryhmässä esiintyvä Steph haluaa nauttia elämästään, vaikka onkin avoimesti kertonut kuinka aina ei ole kulkenut eteenpäin punaista punaa huulillaan. Insta storiesin kautta välittyy ilo ja huumori!

IMG_9287.PNG

IMG_9289.PNG

IMG_9290.PNG

 

iiau

Törmäsin Iinan tiliin joskus aivan sattumalta, no kuten suurimpaan osaan instatileistä. Viehätyin heti siitä voimasta, ilosta, mutta myös kokemuksia läpikäyneistä silmistä. No entäs sitten se ääni! On ilo kuunnella pätkiä työn alla olevista lauluista, tai nähdä klippejä keikoilta. Iloa, laulua, hupsuttelua, ruokaa ja peppua, sitä se on!

IMG_9303.PNG

IMG_9304.PNG

 

Jessicajonetta

Tästä neidistä on muodostunut luottotatuoijani, eikä siis ehkä tule yllätyksenä, että oikeasta kädestäni löytyy kuusi hänen tekemäänsä tatuointia. On ilo nähdä millaisia erilaisia ideoita ihmisillä on ja kuinka Jessi niitä toteuttaa. 

IMG_9293.PNG

IMG_9294.PNG

 

Howfarfromhome

Kaksi Etelä-Afrikkalaista matkalla ympäri maailmaa? Kyllä, sitä se on, mutta myös paljon muuta. Steve ja Chanel ovat työstämässä tällä hetkellä isompaa projektia liittyen paitsi matkustamiseen, myös itsensä brändäämiseen yms. He asustelevat eripituisia pätkiä eri paikoissa, ja ovat myös työskennelleet paikallisissa yrityksissä. Kuinka kauas he ovat kotootaan matkanneet? Sen näkee liitutaulusta. Instastoriesit tuovat hyvin esille heidän huumoriaan.

IMG_9318.PNG

IMG_9319.PNG

 

Cleanfoodcrush

Ruokaa, oi kyllä. Rachel on totaalisen huippulahjakas valmistelemaan ruokia, hänen jääkaappinsa aiheuttaa todellista kateutta. Voi kun itsekin jaksaisi suunnitella noin hyvin ja vielä toteuttaa sen, ei varmastikaan kuluisi rahaa niin paljoa, tai lentäisi ylimääräistä ruokaa biojätteisiin. Huomaan usein ottavani screenshotteja Rachelin värikkäistä ruokakuvista. Kehittelen hänen ideoistaan itselleni sopivia versioita, sekä yritän painaa mieleeni uudenlaisia innovaatioita. Reseptit ovat yleensä yllättävänkin simppeleitä, mutta täynnä makua. Hän on myös avoimesti kertonut tarinaansa. Kyseessä ei ole mikään Stepfordin nainen, hän on taistellut irti huumeista ja löytänyt ruuasta intoa.

IMG_9297.PNG

IMG_9298.PNG

 

Veerakaroliinap

Vaikka pukeutumistyylimme ovat hieman erilaiset, huomaan kuitenkin usein saavani inspiraatiota Veeran tyylistä. Luottovaatekaupassani työskentelevä leveästi hymyilevä tyttö osaa poimia asiakkailleen myös jotain sellaista, mitä he eivät välttämättä tiedä tuovan heille suurta iloa. Ei ole salaisuus, että nuo toisessa kuvassa näkyvät Dr Martensin valkoiset kengät löytyvät myös omasta kenkähyllystäni. Kukas muukaan ne minulle on bongannut ja myynyt, kuin Veera. Tyyliä ja elämää, tai elämää tyylillä.

IMG_9314.PNG

IMG_9315.PNG

 

Jessetyler

On aina hieman outoa nähdä jostain henkilöstä toinen puoli, mikäli on tottunut näkemään heidät vain tietyssä roolissa. No tässä tapauksessa aivan kirjaimellisesti: roolissa. Jesse Tyler Fergusonista erottaa kyllä heti, milloin kyse on Moderni Perheen Mitchistä ja milloin hänestä itsestään, vaikkakin isompia yhtäläisyyksiä näyttelijällä ja roolihahmollaan on. Hän pelleilee, mutta ottaa myös kantaa asioihin. On ihana nähdä millainen rakkaus hänen ja miehensä välillä on, pieniä tekoja arjessa ja isompia yksityiskohtia. Jesse osaa selvästikin nauraa itselleen, mutta myös muille oikein kunnolla. Instagramin välityksellä on tullut fiilis, että heidän olohuoneessaan voisi istua mukavasti kirjaa lukien, jonka jälkeen siirtyä ruokapöytään, joka notkuu Jessen kokkaamia ruokia. Kyllä kiitos.

IMG_9324.PNG

 

IMG_9325.PNG

 

Rubenhughes

Rubenin instastorieseissa on jotain lumoavaa. Hän kuvaa usein videopätkiä kotonaan, tunnelmallisen musiikin soidessa taustalla. Videot ovat harkittuja, mutta eivät liian lavastetun oloisia. Kuvatkin ovat toki mielenkiintoisia ja kauniita, mutta itse kiinnostuin hänen jutuistaan vielä enemmän, kun hän alkoi käyttämään storiesis.

IMG_9286.PNG

IMG_9285.PNG

 Littlewhale3

Brianan kaltaisia tilejä tuntuu Instagram olevan pullollaan, mutta tämän naisen hymy on se, joka erottaa massasta. Kolmen pienen lapsen äiti hymyilee leveästi, käyttää huumoria kommenteissaan ja hashtageissaan, lepertelee ärsyttävyyden rajoille menevälle söpöysäänellä, mutta hän ei myöskään pelkää kertoa kipeistä asioista. Hänen tyyliään on myös hauska seurata, vaikka en ikinä maailmassa itse pukeutuisi vakosamettisiin leveälahkeisiin punaisiin haalareihin, mutta hänelle Targetista löytynyt vaatekappale sopii ilman mitään ihmettelyjä :D.

 

IMG_9295.PNG

 

IMG_9296.PNG

 

 

Indiaearl

Valokuvaajan tili edustaa ehkäpä sitä stereotyyppisintä ”pinterest”-tiliä. Kyllä, kuvat näyttävät sellaisilta, joita moni ihailee itselleen, mutta niissä on myös jujuja. Onhan nyt aika hienoa nähdä matkailevan valokuvaajan ikuistavan naimisiin karanneita pariskuntia juhlavaatteissaan, suuren vuoren huipulla. Ällösöpörakkaus tunkeutuu kuvista läpi, mutta silti näitä jaksaa katsoa. Mikäli naisen editointityyli kiinnostaa, julkaisi hän kotisivuillaan juuri presettejä, joiden avulla muokata omista kuvistaan samanlaista tunnelmaa huokuvia sävyjä.

IMG_9305.PNG

 

IMG_9306.PNG

 

 

Nitanh

En oikeastaan muista, kumpi löysi toisensa tilille, mutta onneksi löysi. Voisin muuttaa tämän naisen kotiin välittömästi ja samalla napata hänen asusteensa, sekä kenkänsä itselleni h-e-t-i. Mikäli loft asuminen kiinnostaa, sekä yksinkertaisella twistillä höystetty tyyli, klikkaa ”seuraa” painiketta. Et pety, paitsi siinä vaiheessa kun Nita lahjoittaa asuntonsa, sekä kaappiensa sisällön minulle.

IMG_9320.PNG

 

IMG_9321.PNG

 Jukka_jii

Fillareita, kahvia, isyyttä, juoksua ja valokuvaamista, sitä on Jukka! Meillä on välillä ollut Jukan kanssa leikkimielisiä kilpailuita siitä, kumpi tekee nätimmän kahvipostauksen, mutta siitä ei lähdetä kilpailemaan, kumpi polkee lujempaa. Tämä mies nimittäin fillaroitti viime vuonna vaatimattomasti Pariisiin, team Rynkebyn kanssa, respect!

IMG_9322.PNG

 

IMG_9323.PNG

 

 

Violettetannenbaum

Mikäli olisin menossa naimisiin, saattaisin haluta tältä naiselta mekkoni. Ai miksi? Koska hänen tekeleensä ovat samanaikaisesti kauniita, niissä on aina jokin juju, ja ne edustavat montaa eri tyyliä. Violette on viehättynyt vaaleanpunaiseen, enkä tiedä onko hän syy siihen, että olen itse lähiaikoina katsonut paljon vaaleanpunaisia asioita…

IMG_9307.PNG

 

IMG_9308.PNG

 

Näin, tässäpä siis muutamia Instagram poimintojani. Haluaisitko lisää?

Muistathan, että Lusikoita kiitos. Löytyy siis itsekin myös Instagramista yllättäen käyttäjätunnuksella Lusikoitakiitos

///////

Vielä tänään lauantaina kerkeät osallistumaan Moikon arvontaan! Heijastimia, heijastimia! Voit myös seurata Moikoa Instassa.

kulttuuri suosittelen hopsoa trendit
Kommentit (1)
  1. Kiitos, nämä on hyviä vinkkejä! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *