Juuri nyt.

On listattuna paljon asioita mitä tehdä. Lukemattomia listoja useammassa eri paikassa. Listoja ja asioita, jotka eivät tunnu ikinä loppuvan. Mutta juuri nyt haluaisin seuraavia asioita. Ja koska konditionaali on hölmöä jossittelua, johon liian usein liittyvät sanat täytyisi ja pitäisi, juuri nyt aionkin haluta seuraavia asioita. Juuri nyt…

image.jpeg

Haluan sytyttää kynttilöitä ympäri asuntoani. Juuri kun olen päättänyt, että sopiva määrä on asuntoani valaisemassa, sytytän vielä yhden lisää.

Sytytän vuorotellen palamaan tämän hetken ihanimmat tuoksukynttiläni. Rewinedin soijakynttilät, jotka on tehty vanhoihin halkaistuihin viinipulloihin, ja hajustettu niillä tuoksuin, miten ihmiset ovat eri viinilajikkeita kuvailleet. Ensin hieman kepeää ja raikasta Rieslingiä, jonka jälkeen asuntooni pääsevät leijailemaan Merlotin tummemmat sävyt.

Maistan jo kielelläni ne uudet reseptit, mitä aion vielä tällä viikolla kokeilla. Näen jo avustajani hieman skeptisen ilmeen, kun kerron tekevämme punajuuririsottoa, mutta niin paljon olen siitä kuullut hyvää, että resepti myös minun lautasellenni annokseksi muuntuu.

Kääriydyn lempivillatakkiini. Tai no niitä on useita, joten valkkaan ylleni sen, joka juuri nyt tuntuu parhaimmalta ja tilanteisiin sopivimmilta. 

Kuuntelen yhä uudelleen ja uudelleen läpi uudet musiikkilöytöni. Ainakin Penny & Sparrow:n kappaleet Creature, sekä Thunder heittelevät sointujaan ja melodioitaan asuntoni seinistä kummuten. 

Hymyilen puhelimeni näytölle, kun katson yhä uudelleen ja uudelleen videoita kummityttöni touhuista. Samalla naurahdan koirani hölmöydelle, ja ihmettelen kerta toisensa jälkeen kuinka niin suurilla korvilla voikaan kuulla niin huonosti, tai no ainakin selektiivisesti.

Yritän hengittää kehooni voimaa, koittaen samalla antaen sille luvan lepoon. 

 

 

 

 

Minä tunnen. Minä koen. Minä ajattelen. Minä olen. 

 

 

Juuri nyt.

image.jpeg

 

suhteet oma-elama mieli hyva-olo
Kommentit (2)
 1. Moikka! Mielenkiintoinen tämä sinun blogi! Eksyin sattumalta seuraamaan ystäväni kautta. Sinulla on tuo tatuointi kädessäsi. Miten olet saanut sen otettua? Onko jokin keino tehdä käsi kivuttomaksi kokonaan vai sattuiko vain sopiva hetki kun olit tatuointia ottamassa?

  1. Moi.

   Sairastamieni sairauksien vuoksi, on mahdotonta saada käsiäni täysin kivuttomiksi. Lepokipu on moninaisissa muodoissaan kovana koko ajan. 

   Minulla on tosiaan tatuointeja käsissäni, vaikka niiden ottamista ei oikein suositeltaisi. On erittäin vaikea vastata miten olen pystynyt tatuoinnit ottamaan. Helpoin vastaus siihen on, että hammasta kovaa purren. Tatuoimisen aiheuttama ”kipu” ei sinänsä minust tunnu kivulta (minulla on tatuointeja kehossani myös terveillä alueilla, joten kokemusta on), mutta toki se tuntuu todella vaikealta käsissäni. Kosketusherkkyys vaikeuttaa paljon tilannetta, ja kehoni reagoi toki turvotuksilla ja värimuunnoksilla paljon. Tatuointia ottaessa helpottaa paljon se tieto, että sen aiheuttama kipu kestää vain hetken. Taukoja on myös ollut mahdollista pitää teon aikana.

   Se miksi suostun käymään läpi ne kaikki tuntemukset, mitä tatuoinnin ottaminen sairaaseen käteen aiheuttaa, on se että en halua antaa sairauksilleni ja keholleni liikaa valtaa. Minä päätän asioista, ei kehoni. Koska tatuointien ottaminen on ollut jotain mitä minä haluaisin, eikä mitä minun pitäisi tai täytyisi, tehdä, olen valmis myös kestämään kovia tuntemuksia mitä se aiheuttaa.

    

   Mutta me kaikki olemme täysin omanlaisia yksilöitämme. Ymmärrän täysin, että monia inhottaisi jo pelkkä ajatus siitä, että aiheuttaisi itselleen tarkoituksella ylimääräistä kipua. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *