Kelaten lentokoneeseen – Lippuarvontaa matkamessuille

Yhteistyössä Matkamessujen kanssa

 

Yritin eräänä päivänä kauniina tässä laskea, kuinka monessa maassa sitä tuli aiemmin reissattua. Niin, ennenkuin sairauteni vaikeutuivat huomattavasti, ja tekivät päivittäisistäkin toiminnoista huomattavan hankalia. Laskiessani maita taisin päästä tasan lukuun 30, tai ehkäpä muutama ylitse. Eihän sillä määrällä nyt sinänsä mitään väliä ole, tärkeintä ovat ne kokemukset, muistot ja elämykset.

 

Kun on aiemmin matkustellut paljon, ympäri ämpäri yksin ja muiden kanssa, saattaa kynnys matkustamiseen nousta yhtäkkiä korkeaksi, kun huomaa että viimeisimmästä reissusta on jo vuosi jos toinenkin. Miten ihmeessä minulle, tytölle joka vietti monta kesää auton takapenkillä alppien keskellä Aku Ankkoja lukien, saattoi käydä näin, että matkustamiseen ensimmäisenä vain esteitä näen. Esteitä toisensa perään ja selviteltäviä asioita. Olisi vain niin mukavaa, kun voisi ostaa lentoliput yhdellä klikkauksella ja majoitukset toisella, ja sitten vain saapua kohteeseen. Mutta ei, niin se ei nykyisin mene. Tulee selvittää tuhat ja miljoona asiaa etukäteen, lähtien siitä sattuuko silmääsi viehättävässä hotellissa olla muutamia rappusia ennen respaa, vai ei? Onnistuuko lentokentältä kaupunkiin siirtyminen julkisia käyttäen, vai tuleeko sinun selvittää invataksien saavuttavuutta ja toimintaa kyseisessä kohteessa? Jo pelkät nämä asiat saattavat vaikuttaa jonkun silmään pieniltä, mutta toisen korvaan suurilta. Ja kaikkien näiden kysymysten takana on myös pelko, pelko siitä että matka ei syystä tai toisesta onnistukaan? Mitäpä jos terveydentila juuri sillä hetkellä huononee, ja hotellihuoneen sijaan täytyisikin sairaalasängyllä maata? No, elämässä voi aina sattua vaikka mitä, olivat lentoliput sitten taskussa tai ei.

 

Nyt kuitenkin, ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun pyörätuoli arkeeni pyöri, on minulla lentoliput taskussa! Ja voi miten nuo liput taskujani polttelevatkaan, niin paljon, että olen lähipäivinä katsellut tarkkaan myös muita kohteita, sillä tälle vuodelle olisi näillä näkymin tiedossa vielä muutama muukin matka. Ja se jos mikä, se tuntuu hyvältä. Matkustaminen on aina ollut suuri osa minua, enkä halua sitä menettää. Toki matkustustyyli ja jotkin kohteet saattavat muuttua, mutta kyllä minä silti tulevaisuudessakin aion hotelleja verrata, lentolippuja kyylätä, ja pohtia kuka olisi juuri se oikea matkakumppani.

EF17F81D-54AB-4731-8328-E7BD9B7CBECD.jpeg

2EB757D7-0D58-4D45-81F5-20996334E5FB.jpeg

Mutta mitä nuo kohteet sitten olisivat? Voisinko hyödyntää tulevaisuuden matkoissani jotain sellaista palvelua, joka olisi jo puolestani esteettömyyttä selvittänyt? Mitä vinkkejä konkareilta voisinkaan saada?

Näihin kysymyksiin koitan löytää vastauksia ensi viikolla, 19.1-21.1.2018 järjestettäviltä Matkamessuilta

 

Nyt on sinullakin mahdollisuus voittaa lippu kertakäyntiin vapaavalintaiselle päivälle, joka oikeuttaa pääsyn kaikkiin samanaikaisiin tapahtumiin.

Voittaja arvotaan kaikkien su 14.1.2018  mennessä osallistuneiden kesken, ja voittajalle lähetetään mobiililippu sähköpostitse.

 

Osallistut kilpailuun kommentoimalla tähän julkaisuun, mikä on ollut lempiruokasi, mitä olet matkoillasi maistanut? 

hyvinvointi mieli ajattelin-tanaan matkat
Kommentit (12)
 1. Hei, en tiedä oletko aiemmin selventänyt asiaa,
  mutta onko joku tietoinen tyylivalinta, että
  kirjoittamissasi lauseissa on usein käänteinen sanajärjestys? 🙂

  1. Hei! Et ole ensimmäinen, joka kiinnittää asiaan huomiota 😀 Myönnän kirjoittavani usein hieman runollisemmin, mutta sanajärjestysasia on tullut aiemminkin esille. Kirjoitustyyliäni on kommentoitu ”kansainväliseksi”, juurikin sanajärjestysten vuoksi, mutta myös sanavalintani vaikuttavat tähän välillä. 

   (Puhun kolmea vierasta kieltä, joten välillä ne kaikki sekoittuvat suomeen.) 

 2. Ihan ensimmäisenä tuli mieleen gyros pita tsatsikin kera =). Mukaan kivaan arvontaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *