Kuka sinä olet?

”Hei oletko sä Lusikoita kiitos. blogin kirjoittaja? Olen lukenut kaikki postauksesi, älä vain lopeta kirjoittamista.”

Tämä pieni kohtaaminen tapahtui muistaakseni Tampereen Sokoksella, keskellä tavallista päivää. Lähiaikoina minua on lähestytty useamman kerran julkisilla paikoilla blogin lukijoiden toimesta, se on joka kerta yhtä hämmentävää. Ei millään pahalla, vaan menen itse aina hieman hämilleni, ikäänkuin ihmetellen, että joku oikeasti lukee kirjoituksiani. On ollut ilahduttavaa saada kasvoja lukijoille ja tietää hieman millaisia he ovat, millaisia TE OLETTE. Siispä kysynkin nyt sinulta, kuka sinä olet? Voit itse päättää miten vastaat, mihin vastaat, mutta kerro jotain. 

Sinä tiedät minusta paljon, minä en tiedä sinusta mitään.

 

IMG_2324.JPG

 

Kommentit (18)
 1. Olen 25-vuotias autismin ja vaikea-asteisen toistuvan masennuksen kanssa painiskeleva nainen. Monta vuotta työkyvyttömyyttä takana, mikä todellakin rassaa perfektionistista ja ylisuorittavaa luonnettani. Pidän kovasti kissoista. Niitä omistankin pari. Myös muut eläimet ovat lähellä sydäntä.

  Kirjoituksesi ovat antaneet paljon voimia jaksamiseen. Kiitokseni siitä!

 2. moi a.
  olen aika uusi lukijasi.
  sulla on kiva tyyli kirjoittaa, virkistäväksi voisin sitä ehkä kuvata? vaikka aiheet on rankkoja ja elämä heitellyt tuohon tielle paljon, vähän liikaakin..

  kurkkaatko
  kohti.blogi.net
  jos joskus ehdit <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *