Langatonta laatua korvillani – Arvonta ja alennuskoodi Sudio Swedenin tuotteisiin

Yhteistyössä Sudio Swedenin kanssa

Minne tahansa kuljenkin, kulkee musiikki mukanani. Kyse on paitsi nautinnosta, myös turvasta, sekä käytännöllisyydestä. Musiikki herättää erilaisia fiiliksiä eri tilanteissa ja välillä vain tulee tunne, että joku tietty kappale sopisi hetkeen. Tällöin on helppo napauttaa melodiat ilmoille ja nauttia myös kuuloaistin kautta. Soittolistoista ja yksittäisistä kappaleista voi saada myös turvaa sellaisissakin hetkissä jolloin tuntuu, ettei mikään muu helpottaisi oloa. Ahdistuneisuuden kasvaessa, tai paniikkikohtauksen hiipiessä nurkan takaa, voi musiikki kääriytyä turvapeittona ympärille, ilman että kukaan muu sitä edes huomaa. Ei tarvitse rasittaa käsiä, kun puhuu pitkää puhelua kuulokkeet korvilla, tai mikäli samanaikaisesti haluaa pyörätuolilla eteenpäin kelailla. 

IMG_2462.JPG

Laatu on ollut avainasemassa jo pitkään musiikin kuuntelussa, hyvillä kuulokkeilla saa kappaleiden eri nyansseista enemmän irti. Korvat myös säästyvät, kun ei tarvitse kuunnella niin suurella voimakkuudella kiitos laadun ja vastamelusuojan. Ei ole kerta tai toinenkaan, kun olen istunut jossain kuulokkeet päässä, enkä ole huomannut jonkun yrittäneen puhutella minua jo pidempään. Uppoudun välillä ehkäpä liiaksikin omaan äänimaailmaani, mutta hyvä niin.

Langattomia kuulokkeita olin pohtinut jo pitkään, varsinkin käytännöllisyyden vuoksi. Ostinkin itselleni alkukesästä Sudio Swedenin Vasa Blå kuulokkeet, joihin olen ollut erittäin tyytyväinen. Kuulokkeiden mukana tuli useampi pari in ear mallin pehmusteita, joista löysin nopeasti omiin korviini parhaimmat. Paitsi liikkeellä, ovat kuulokkeet todistaneet käytännöllisyytensä myös levossa. Voin maata sängyllä kyljelläni ilman että korviani painaa, ja silti kuunnella musiikkia. Varsinkin sairaalaosastoilla on tämä asia erittäin tärkeä. 

IMG_2478.JPG

 

Blogiyhteistyön merkeissä sain valita itselleni tuotteen Sudio Swedenin valikoimasta. Koska itselläni olivat jo nuo pienet Vasa Blå:t, valitsin mustat Regent mallin kuulokkeet. Vaikka nämä ovatkin isompaa mallia, saa ne taitettua sisäänpäin, jolloin eivät vie paljoa tilaa laukusta. Kuulokkeet saa säädettyä helposti hyvänkokoisiksi ja sivussa olevat ohjainnapit toimivat helposti.

Molemmat kuulokkeet yhdistyvät puhelimeen (tai toiseen multimedialaitteeseen) Bluetoothin kautta helposti. Kun yhteys laitteiden välille on muodostettu, löytyy yhteys aina jatkossa nopeasti, ei tarvitse väännellä ja käännellä. Kuulokkeet näyttävät sekä valo- että äänikoodein milloin yhteys on muodostettu, tai milloin kuulokkeet ovat sammutettu. Ei tarvitse arvailla milloin akku on tyhjentymässä, vaan akunvarauksen näkee puhelimen näytöltä, sekä kuulee loppuvaiheessa myös äänikoodein. Kuulokkeet ladataan micro-usb:lla, latausjohto tulee myyntipaketin mukana ja tuon johdon voi kytkeä usb-virtalähteeseen.

 

IMG_2466.JPG

MIKÄ ON SINUSTA PARAS PAIKKA HEITTÄÄ KUULOKKEET KORVILLE?

Vastaajien kesken arvotaan voittaja, joka saa palkinnoksi valita vapaavalintaisen tuotteen Sudio Swedenin valikoimasta. Muistathan kirjoittaa siis tietosi sähköpostiosoitekenttään. Osallistut arvontaan siis kommentoimalla tähän julkaisuun, osallistumisaikaa on 30.7.2017 asti, voittaja arvotaan 31.7.2017.

 

Sudio Sweden haluaa tarjota blogin lukijoille myös -15%:n alennuskoodin, joka on voimassa heti ja ilman päättymispäivää! Koodi on voimassa merkin omassa nettikaupassa, jossa postikulut ovat muuten aina ilmaiset.

LK15

www.sudiosweden.com

 

kulttuuri suosittelen musiikki trendit
Kommentit (40)
  1. Paikalla ei liene mitään merkitystä sillä musiikin suurin voima on juurikin siinä miten se voi kuljettaa mielen minne tahansa mielikuvitus mieliikään matkata huolimatta todellisuuden rajoituksista. Oli sitten luureissa ne pehmeimmät biitit ta heleimmät huilut tai vaikka tuorein podcast niin omaan alternative reality kuplan voi upota halusi sitten paeta äänekäitä kanssaeläjiä tai vaikka ihan vaan omia ajatuksiaan.

  2. Sporamatkoilla.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *