Moro näkyvyydelle! – Heijastinarvontaa

Yhteistyössä Moikon kanssa, tuotteet saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Postaus sisältää linkkejä yhteistyökumppanin sivuille.

 

Heijastin, paitsi kuuluisan halpa henkivakuutus, myös tyylikäs asuste, ainakin mikä tulee Moikon tuotteisiin. Eri kielillä ja murteilla moikkaavista lapasistaan tunnetuksi tullut Helsinkiläinen Moiko on laajentanut valikoimaansa myös heijastaviin tuotteisiin, tavallisten heijastimien rinnalle on kehitelty myös turvaa sekä lämpöä tuovia tuotteita.

 

joku.jpg

Oikean puoleinen kuva on otettu salamalla, jotta saataisiin näkyville miltä näyttää ajovalojen valossa ym.

 

Kun kelailee kaupungilla kokomustalla pyörätuolilla tummiin vaatteisiin pukeutuen, ei olo ole aina täysin turvallinen. Saa katsoa tarkkaan mitä kohti renkaansa kelaa, samalla muut ihmiset huomioiden. Koska pyörätuolin käyttäjänä kuljen muita ihmisiä matalampana, eivät kaikki aina edes huomaa kulkuani. Turvallinen olo varsinkin näin pimeän aikaan? Ei todellakaan. Turvaa tuovia tuotteita ei varmastikaan voi olla koskaan liikaa, näin ollen pyörätuolissani on useampia heijastimia, sekä vilkkuvalot, mutta lisätarvetta näkyvyydelle on aina. 

Olen jo vuosikausia ollut kaveripiiristäni se, joka aina tarkistaa, että muilla on tarvittavat heijastimet takeissa roikkumassa. Mikäli on poistumassa asunnostani hämärällä ilman heijastinta, ei ulos ole astumista ennen kuin olen kiinnittänyt ainakin yhden heijastimen takkiin roikkumaan. Voin hengittää hieman vapaammin, tietäen minulle tärkeän henkilön näkyvän. 

Lapsuudessani heijastimet olivat useimmiten eri pankkien mainossälää, niitä ärsyttävän kolisevia kapistuksia, jotka hakaneulalla haalariin kiinnitettiin. Jo vuosikausia olen suosinut pehmeitä heijastimia, sillä ne eivät kolise, tai mene niin helposti rikki. Koska nykyisin on valikoimaa, voi heijastimet valita oman tyylinsä mukaan.

 

a_hei.jpg

 

Sain syksyllä itselleni kokeiluun Helsinkiläisen designyrityksen Moikon tuotteita. Jaoin moikkaus-heijastimia ystävilleni, joiden ulkovaatteissa ei vielä tarpeeksi henkivakuutuksia roikkunut. Ystäville turvaa, minulle mielenrauhaa. Tuote mistä olin kaikkein innoissani olivat uudet heijastinrukkaset! Pyörätuolin alumiiniset kelausvanteet ovat kirjaimellisesti jäiset kylmällä ilmalla, mutta jotenkin sormet täytyisi pitää lämpiminä, vaikka vauhti olisikin kova. Varoitin Moikon Maria jo etukäteen siitä, että rukkaset joutuisivat käytössäni erittäin koville. Leikkikentällä lumiukkoja rakenteleva taapero ei saa kohdeltua hanskojaan yhtä rajusti, kuin pyörätuolilla kelaileva nuori nainen. Mikäli maassa on lunta, tai vettä, on se kaikki myös käsissäni, oi kuinka viehättävää! Mutta totaalisen kastumisen lisäksi joutuvat hanskani koville, sillä vaikka kelausvanteiden yläreunassa oleva kitkapinta auttaa paremman otteen saamisessa, kuluttaa se toki kangasta paljon. Molempien käsieni peukalot ovat kovettuneen halkeilleet, kun tarpeeksi on tullut kitkapinnalle otetta laitettua. 

 

hanskat copy.jpg

 

Miten heijastinrukkaset ovat arjessani toimineet? Erittäin hyvin. Käteni ovat pysyneet lämpiminä, mutta samalla myös turvaa minulle tuoden. Muutaman kerran ovat rukkaset olleet täysin läpimärät, mutta kuivuttuaan olleet jälleen käyttövalmiit. Täysin vedenkestävät eivät hanskat siis ole, mutta tavallisen tallaajan käytössä en uskoisi veden helpolla pääsevän kankaan läpi. 

Rukkasia on saatavilla monessa eri kuosissa, jotka ilmentävät käyttäjänsä tyyliä. Tuotteet ovat olleet pitkin talvea erittäin suositut, joten valitettavasti tätä minulla olevaa Rose tattoo kuviota ei ole enää saatavilla, mutta valikoimasta löytyy monta muuta kivaa. Moikon tavoitteena on suunnitella arjessa tarvittavia tuotteita, jotka ovat käyttäjälleen erityisen tärkeitä. Yritys on onnistunut tässä erinomaisesti, ja muotoilu tuo hymyn kasvoille niin pienille, kuin suurillekin.

 

hiukset naamalla.jpg

 

Miten sinä suhtaudut heijastimiin? Mikä Moikon suunnittelussa vetoaa juuri sinuun? Lusikoita kiitos. arpoo yhteistyössä Moikon kanssa neljä tuotetta! Palkintona yhdelle henkilölle heijastinrukkaset, ja kolmelle henkilölle heijastin. Voittajia on siis yhteensä neljä, arvontaan osallistut kommentoimalla yllä esitettyihin kysymyksiin, muistathan toimivan sähköpostiosoitteen. Arvonta päättyy lauantaina 28.1 klo 23:59. 

muoti trendit trendit trendit
Kommentit (13)
  1. Tärkeä aihe! Heijastin on oikeasti halpa henkivakuutus. Ja mikä parempi, jos se on ”valmiksi” vaatteessa. Ei tarvitse erikseen muistaa ripustella joka takkiin. 🙂

  2. Heippa,
    Pidän heijastimista paljon. Varsinkin juuri pehmeistä heijastimista, kovat kolisee inhottavasti. Nykyään on saatavilla kaikennäköisiä kivoja heijastimia, joilla piristää omaa tyyliä. Onneksi, sillä heijastin on extratärkeä turva pimeässä.

    Heijastinrukkaset ovat mainio idea! Kivoja kuoseja Moikolla näytti olevan ja nuo tervehdys -heijastimet ovat kanssa ihania.

    Kiva kun järjestit näin hienon arvonnan. Ja ylipäätään oli kiva kuulla Moikosta. En ollut törmännyt heihin aiemmin – nyt tutustuin.

    t. Sari

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *